Jump to content

Избор на таблет за около 700 лева.


Recommended Posts

В неделя ще ходя да гледам в магазина, но се спрях на това - http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=517599&scenario=&productarea=P11010701~1&detailScenario=Tablet-ACER-ICONIA-TAB-A700-32GB - хем е евтино, пък и е full hd дисплеи - 10.1 инча на 1920x1200 , 32 гигабаита, стига ми за браузване главно, ще видя и аи пада де, ама не ми се дават 1400 лева за таблет, който 2 пъти в седмицата ще браузвам за по 1 час. Мисля едно 3d led да взема, там ще дам вече повече пари за най - доброто възможно - мисля panasonic 1600 херца блс да взема.

 

Не си купувай андроидски кенефи. Ако си поръчаш iPad от сайта на Apple, 16GB ще излезе към 700 лева с безплатната доставка. Разликата в качеството е гигантска - и дисплей, и операционна система, и потребителски интерфейс. Иначе ако искаш, може да си го купиш от МТел и за 2000 лева, знам ли...

 

Занимавам се с мобилни/вградени устройства от години, работил съм с какви ли не таблети и телефони. Андроидско устройство се купува само от хора, които не са имали Apple-ско или нямат пари за такова.

 

Тъжната история е, че тук тези продукти са със страшно надути цени, особено по магазините на мобилните оператори. iPad mini e още по-евтино. Има и магазин, в който ги има горе-долу на цените в сайта на епъл.

Редактирано от AntiBMW
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 57
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Да не забравяме, че освен iOS и Android вече има и пълноценен Windows 8.

Таблет с Атом и 8-ца работи добре и за някои хора има едно безценно качество - пълна съвмеситмост със специфични настолни програми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

 

Винаги съм се чудел как някой може да хареса Windows 8. Наистина.

Въпреки че е въпрос на личен избор и свикване, съветвам хората, които са се насочили към тази мобилна ОС, да си поиграят хубаво с такъв таблет няколко часа и да видят дали им е удобен.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Именно, че е въпрос на свикване. И на повечето хора, които ползват настолен Уин, им е много по-лесно с такъв таблет. А удобството да си ползваш и програмите от настолния компютър (примерно банкиране, КАД и текстообработката) няма как да се сравни с един Андроид.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех си LG G pad 8.3   инча - 540 марки, много съм доволен, лек, идеално стои в ръката, е ай - пада си е по - добре, ама в лг - то имам микро - сд карта - слот и усб, което ми е от първостепенна важност, без слот за карта и усб ми е безполезен таблета, за тези пари си е ок, пък и ако го попилея някъде, няма да ме е яд че съм дал много пари за него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

@VBI Кое точно съм цитирал, че не ми стана ясно?

Мнението над твоето.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...