Jump to content

Michelin Alpin A4 или Continental TS850


Recommended Posts

Интересува ме коя от двете зимни гуми е по-добра в дълбок сняг и като цяло коя запазва качествата си по-дълго време (3-4 години)? За 195/65/15 става въпрос.

Редактирано от pufa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карах със същия континентал тази зима и съм очарован от поведението им. Карал съм с много други зимни гуми и тези бяха няколко идеи по-добри, но нямам наблюдения над въпросния мишелин. Едва ли някоя от тези марки ще е зле..., но аз и сега да избирам пак бих взел континентала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и двете марки гуми са добри,това са топ марките на автомобилни гуми.Мога да ти споделя моя опит.

Първо-за "Мишелина"-перфектно са държи за 2 зими,на трета зима започва по слабо да "драпа",за четвърта зима категорично не става.Това ти го казвам от опит с тази марка на служебни автомобили,тъй като аз се занимавам с подръжката им  и т.н.

 

Второ-за "Континентала"-ползвам го за първа зима на моя автомобил,доволен съм за сега,като единствения недостатък на тази гума според мен е прекалено мекия му борд.Гумите ги поръчах от интернет и на живо не ги бях пипал,ако знаех,че борда е толкова мек сигурно щях да взема "Мишелина".

 

Избора все пак е твой,но каквото и да вземеш от тези две марки гуми няма да сбъркаш нито да съжеляваш.Дано съм ти помогнал с моя отговор.За мишелина това,което ти споделих означава интензивно каране през зимния период с много зимни километри в сняг защото съм от гр.Габрово и тук снега е доста.

 

Успех с избора!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз бях чувал, че Мишлена много трудно се триел и след няколко години ставал твърд и спирал да действа. Значи ще са Континенталките. Може ли да ми препоръчате някой онлайн сайт от който сте пазарували и не са измамници да ги поръчам и според вас сега ли да ги купя (около 115лв) гледам че варират или да изчакам зимата ако им падне още цената?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зимата по скоро ще им се качи цената, както със всяка стока в пиковия сезон мисля. прегледах сайтовете и ги намерих тук http://medina-med.com/shop/?action=viewDetail#section

 може да пробваш и Don Toni  като продавач на гуми, да видиш дали той няма да има някакви оферти :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега давам ти жокер.... Най-изгодно можеш да ги закупиш от фирма Косер, те също имат Континентал. Само трябва да намериш някой който ползва отстъпки при тях. На гумите дават 25% от клиенската цена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Диана също дават добри цени с фенски карти, аз от там съм си взел две ТС850 тази зима, по-скоро изчакай зимният период ,че в момента могат и да нямат или да имат изостанали бройки. Поне ДОТ-а ще е по-нов с една година, ако караш малко на година ще ти е по-важно да са "пресни" новите гуми отколкото грайферът им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази зима беше първа за TS850, тъй-като са нов модел. Аз карах с тях и съм доволен, но така и не видяха много сняг.

За предишния модел - TS830 също има отлични отзиви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...