Jump to content

[Tuning] Въпрос относно "Неон"...


v1ppers0n

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да си сложа неон на бегачката. Знам, че някой полицаи правят проблеми, някои не. Искам да си сложа вътре и вънка. Някой пробвал ли е? Слагал ли е? Имал ли е сблъсъци с полиция? (който знае как стоят нещата, ако може да помогне ще му бъда много благодарен :) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, автомобила ти е достатъчно красив и без подобни с извинение циганий. Карай си колата със здраве и не си търси причини да ставаш спонсор на родната милиция!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За цветен неон гаранция ще ти направят проблем, но за бял не би трябвало... и все пак според мен това е отживелица, за отвътре да сложиш червени светлини става.. не стои лошо, но отвън е зле.. под вратите пак става, но да свети когато се отваря врата само :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти пишат редовно актове, тъй като подобен тип осветление могат да имат само автомобилите със специален режим на движение (линейки, патрулки, депутатски коли, пожарни и прочие) Другото което е има вероятност да ти се запали системата при дадени обстоятелства и да ти изгори колата за няма нищо. Ти си знаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...