Jump to content

Tsvetkov83

Members
  • Мнения

    996
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tsvetkov83

  1. Имаш ли DPF? ...Виж дали е все още там.
  2. Tsvetkov83

    Новото Audi A5 (B9) 2016

    Ще отнеме известно време да се свикне с новия дизайн, нека не пребързваме с негативните коментари. Да ги подкарват вече новите, че да падне още малко цената на фейслифта!
  3. Tsvetkov83

    Гуми и джанти за A3 8P

    На първо четене и аз така си помислих, но се поразрових малко и коментарите в чуждите форуми са само срещу идеята да се употребата на гуми с по-нисък товарен индекс от препоръчителния такъв за дадения автомобил. И тук възниква въпроса, колко е препоръчителният товарен индекс за колите ни? Колкото и да ми се иска ми се струва, че няма да е 88, масовите са 92 ако не се лъжа. И понеже има значение ще добавя, че става дума за 225/40 R18 гума. От ограничената информация която изрових ми направи впечатление елементарния факт, че тежеста която всяка гума понася (в движение) се изменя в зависимост от редица фактори.
  4. Tsvetkov83

    Гуми и джанти за A3 8P

    Как Ви се струва товарен индекс 88 - до 560кг ? 2.0 TDI Quattro Sportback е около 1450кг, с пасажери и багаж вероятно може да чукне и 1900кг примерно. Та...ще има ли драма с подобни гуменки?
  5. Всичко много `убаво колега, ама малко като в новият брой на "Playboy", говорим си за голи каки пък нЕма снимков мат`риал!? 16ки за лятото? Не е ли малко минималистичен размер?
  6. Примерно: http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG То не е ли да си начешеш крастата онлайн за к`ъв ти е тая конзола?!
  7. Грозно, грозно, колко да е грозно?
  8. Чефо нали ги скива мойте как са. Vilner ги облицоваха, това е цената. Свалят се относително лесно, ако не бързаш може да я свършим като цъфна.
  9. Замери кабелите ако не си го направил вече, вероятно един или повече от тях са се предали. Нов комплект кабели ти е около 120лв за прилично качество. Алтернативно може да се ползват кабел/и от голф 4 ако решиш да минеш с такива втора употреба. Отделно ако свещите са над 30к км няма да е лошо да се замислиш за нови.
  10. Генерациите са по 1000+, правите хоум мейд кюнци са по 200!
  11. 0-100км за 5,77сек? Това го постигна с ремап, генерация, FMIC и ...? Явно със стоково турбо. Какво казаха валците? Стокови S3-ки от същото поколение могат само да ти завиждат за горепосочените времена! Само дето ми е леко невероятно!
  12. Прилича ми на Anti-Theft прекъсвач. Сигурен ли си, че не се вади ключа, би трябвало! Пробва ли дали автомобила пали при различните позиции? Подобни изобретения имат за цел поне да забавят неканени гости с похотливи намерения. Та ако ти работи и се сваля ключето по-добре си го остави. Разбира се, не пречи да провериш изправноста на свързване за да няма изненади от друг тип.
  13. По-добри / качествени от оригиналните няма да намериш!
  14. Бутоните за навигация се намират на лоста за чистачките.
  15. Аз лично ползвам: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.prowl.torque и съм доволен!
  16. Нормално тръгване и спиране за 5 метра е достатъчно, ако този тампон е амортизиран се усеща едно леко лашкане на мотора.
  17. На студен мотор като потегляш и спираш усеща ли се? Погледни задния тампон на мотора, той е двоен. Като тръгне този тампон това затрисане започва, но ще се усеща и в движение, не само като я гасиш. Добре е да се знае, че преди и след фейса, тампоните са различни.
  18. Назад в темата има интересни неща относно какво можеш да пипнеш. Аз през няколко дни си я връзвам да видя още к'во мога да променя. Когато ровиш нещо което не ти е много ясно, най-добре си записвай оригиналното кодиране преди да го промениш за да не се чудиш после "ама к'во се случИ".
  19. Еденичен и Двоен дин части на номера, разлики в размери и прочие... Еденичен дин + пепелник Двоен дин + бленда под климатроника + рафт на место пепелника Разлики между двата.
  20. Последния месец се работи доста по автомобила и по-голямата част от плануваните неща бяха изпълнени. Интериорно е вече почти перфектна по моя вкус и много малко още се иска за да мога да кажа, че няма какво повече да пипам вътре! Има снимков мат'риал, но все немога да се наканя да подбера нужните кадри за темата. Скоро ще публикувам по-интересните неща. Рано е да се качваме на валците, колата не е готова! Началото на идния месец се очертава да дойде ред за даунпайп и генерация, че до сега нямаше време за това. Отделно има още една две дреболиики за пипане и след това живот и здраве ще мерим! Не бързам с графиките, че като стане на мойта тряа'а спирам с тунека и ще ми е скучно! Дисковете са 312мм Х 25мм. Впечатления нямам още защото не съм готов с "новите" спирачни апарати, а искам всичко да се случи на едно. Като започна да спирам с тях, ще намеря време да споделя. Тампоните ги поръчах от този пич : http://www.ebay.co.uk/usr/simon864689 Не за пръв път купувам от него и винаги е бил много точен!
  21. Ванка, не е проблем, че ме споменаваш, но реално погледнато не виждам какво общо мога да имам аз с темата? Някой неща опират до елементарна култура и възпитание, без значение дали общуваш онлайн или очи в очи. Нямам нито време,нито желание да се меся в неща извън моята компетенция. Дайте да не обръщаме пак разговора в посока кой колко 'стинки има в джоба и за к'во ги дава, това се изтъркА вече! Стана дума, че не сме в искрено и лично да си споделяме кой къде му е силата и до колко са му завряни ръцете едикъде си. Ще съм признателен на всеки непознат който си спести крайни квалификации по мой адрес, благодаря предварително!
  22. Май някой си търси опитни зайчета!?
  23. Oригиналните и при мен бяха сферични, но ги замених с конусни много отдавна!
  24. Проблема ти е сериозен! п.с. Нямам предвид този на автомобила ти!
×
×
  • Create New...