Jump to content

Audi A8 L 4.2tdi или 4.2fsi


Recommended Posts

Само подсказвам, че на един приятел като му издаваха Х5-цата в Германия преди две години, му обслужиха колата и му сложиха нови гуми. В смисъл, че дори да не се свали от цената, си има начини да намалиш последващите разходи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 110
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Пожелавам ти успех колега! Но имам един севет/опасение. Само една кола ли имаш набелязана? Струва ми се, че поне по моя опит...ако ходиш за само една, а не ти хареса( щото е много вероятно). Мисълта ми е - набележи си поне още няколко, в съседни дилъри или просто друга кола в същия дилър. Абе да имаш опции, да не се окаже че ще купиш тази, ама с компромис.

 

Пак успех, и с интерес ще чакам ъпдейт :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сайтовете на ауди всички ли коли качват? Защото ако са всички няма толкова голям избор поне по това, което гледам.

Редактирано от zkiprov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, първо аз като набера твоите критерии ми излизат 28 автомобила, просто ей така....

Повече обяви има във вестниците, те са недостъпни по нета. Само че там пускат по-евтините коли, предимно от частни обяви, които както се разбра не влизат в твоите критерии.

 

Второ, трябва да си наясно, че си поставяш една нелека задача. Автомобили има колкото щеш. Клиенти за такива изгодни покупки има, обаче в пъти повече. Първо тука има няколко милиона турци и още няколко милиона руснаци, които си падат по Ауди А8 не по-малко от феновете в този форум. Само че имат няколко решаващи предимства - знаят езика, познават особеностите на местната търговия и най-важното - живеят тук. Така че ти ако чакаш да отстреляш питомното от 2000 км разстояние ще има да седиш дълго гладен.

 

Мисля че ти дадох достатъчно иформация вече. Мой съвет е да се въоръжиш с търпение и да престанеш да се разсейваш с глупости от сорта как ще я водиш на сервиз за да ти я прегледат и как ще ти вземат парите и няма да ти дадат колата. Това е перфектно действаща търговска машина не от вчера. Всеки дилър е и сервиз и не се найстройвай предварително да ги цакаш със занаятчийските прийоми, които "спецовете" ти пробутват тук. Пробното каране не подлежи на коментар, така че остави двигателя да си го харесаш лично. Недей да пишеш мейли, а да ползвай телефона. Ако не знаеш добре езика, намери някой, който разбира какво му се говори. Така ще отсееш предварително обявите, които не влизат в твоите критерии.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Взех я! Докарах си я до България жива и здрава. Ауди а8 4.2фси 2008 на 124 000км много запазена поне интериора дано и двигатела пу пу. Засега всичко е точно! Отново ви благодаря за помощта!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чаках с нетърпение да се разпишеш, защото си личеше, че ще купуваш кола, а не само теми да пишеш.

Е, честито, да те слушка много и разкажи все пак по-подробно от къде и как, може и някоя снимка ако не ти се свиди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, първо честито за колата, само радост да ти носи!

Ако не те мързи, разкажи в детайли как мина всичко покрай пътуването и закупуването на колата, защото и аз се каня да направя като теб след известно време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимка за сега имам само една. Когато имам време ще я снимам повече. Тя е от един паркинг  :D. Нямам много време. После ще напиша повече. Момчетата от автокъщата бяха много точни. Разгледах колата, бяха ми направили предварително номера 220евро са. Платих през банка най-експресния вариант за 4-5 часа доидоха парите там(90евро беше транзакцията). Запалих колата и се прибрах, но през Румъния, защото ми казаха, че правят мизерии в Сърбия. Никъде няма граници, митници глупости. Само винетки се купуват. Само българите на моста при Видин ми търсиха документи. И на Владая естествено.... И така ето снимка. Тея дни повече ще кача.rl1j.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...