Jump to content

Изваждане на климатроника А3!?


apisabvgd

Recommended Posts

Здравейте колеги,

Взех си климатроник втора ръка за донор на бутони защото моите са обелени,но нещо не ми е ясно как да извадя климатроника от централната конзола а да го отворя и да му разменя бутоните,трябва ли да махна радиото и т.н,не намерих никакво инфо по нета!Конзолата ми е като на снимката!Мерси предварително!

Поздрави!

PS:Между другото този климатроник го взех без да му се знае статуса,реално само за бутони,но има ли опасност нещо за колата ако го включа да видя на какво дередже е все пак после да знам какво да го правя?

post-14699-0-49919200-1394030879_thumb.j

Редактирано от apisabvgd
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма опастност, но и да го включиш няма да разбереш много. Ако не тръгне въобще не значи непременно, че е развален, освен ако не е абсолютно същия номер, а ако "светне" далеч не значи, че всичко му е наред....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най- вероятно ще си работи абсолютно нормално, още повече след като го взимаш заради запазените бутони. Включи го, но имай предвид, че може да се наложи да направиш адаптация на клапите. Така или иначе има шанс да ти се наложи и като изключиш настоящия... А иначе свали радиото и търси за винтове и скоби около конзолата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

baha всичко това е вярно само ако климатроника е същия (не само на външен вид!), което той не е посочил.

 

Иначе поне при нашите 8P няма нито скоби, нито винтове, но може за 8L да си прав, нямам представа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако буксата/ те са му еднакви, а се съмнявам да не са, след като казва, че конзолата му е същата, то няма вариант да не тръгне. Вече не знам от къде и в какво състояние е бил, но не виждам причина да не запали и да не прави размяна на копчетата. Няма смисъл да гадаеме, просто да ги размени...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота ще има разглобяване извадих бутоните вече от донора,надявам се да мине гладко и после ще го закача поне да видя дали светва.

Иначе климатроника ми дойде на 25лв с доставка и няма смисъл да го давам да го реновират по-добре оригинални копчета,трябва да изкарат дълго,моите са ожулени,защото купих колата от една мома с 3 см маникюр,няма да ви казвам на какво ми приличаше въртящия бутон за огледалата направо го беше изровила с ноктите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направих трансплантацията успешно.Процедурата е следната,маха се музиката и климатроника се дъжи на 4 пластини,2 отгоре и 2 отдолу и излиза.Размених бутоните и реших да тестван донора в какво състояние е включих го и не светна нищо само започна да духа силно,слагам моя и той не се пуска,оказа се че донора ми е думнал бушона,смених го и сега всичко е ок.Та така продавам климатроник в изгоряло състояние с изтъркани половината бутони :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...