Jump to content

Въпрос по конкретна обява а4 б5 1,8Т


Recommended Posts

Колеги здравейте ,решил съм да се хвърлям на ауди а 4 б5,та въпроса ми е някой от колегите дали е ходил да гледа тази кола,гледам че е регистрирана и карана в БГ http://www.cars.bg/c628922

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз от въпросните БОМИ АУТО си взех преди време кола с добавка в двигателя и като смених маслото започна да чука бутален болт ... + още доста други скрити дефекти и в крайна сметка ми излезе колкото я купих + още толкова . За теб колега не знам , но аз повече кола от тях няма да си купя НИКОГА !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди доста  години беше добра и коректна тази къща.Сега от 2-3 си смени собствениците и мои познат също си купи кола от там 2007год модел и тои се охълца от ремонт по двигателя....Правят всевъзможни бартери и врътки само и само да изкарат някои лев.Аз също съм ходил там преди година да гледам един Пасат 2000год 125 коня бензин.Уникално състояние и перфектен двигател....да ама като го запалихме яко чукане и тресене...Събраха се там 2ма 3ма със техни тениски иначе и си чешат главите.Е ми викам нали е перфектен мотора какво е това..... :stupid: Въртят се и не знаят уж..... :respekt: .А си имат техника и си правят диагностики и трият грешки без проблем.Предпочитам Горубляне пред тях....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.cars.bg/c628922

 

Колега тая я бяха обявили 4x4 тествах я и я купих за 3200 като видях,че е без заден диференциал им я върнах.Колата има проблем с центровката на предните спирачки при спиране имаш чуството,че ще гръмне нещо.Салона е захабена кожа и задните облегалки са счупени,лебетките,ролките и носачите са за смяна,но при положение,че е 3000 + цена за ремонт пак не идваш на малко пари.Джантите и гумите на колата са нови та тва няма смисъл да го гледаш,ако търсиш предно със запазен двигател това е колата но има за правене по нея.

 

Късмет с търсенето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как без заден диференциал бе колега,какво сте гледали като купувахте.Ама не се и учудвам на тея автокъщи,направо да те е страх.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз ейтакива,дето се правят на недостъпни и т.н.,им пожелавам приятен ден и заминавам.

Да си ги продават колите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Та , вчера ходих в тази автокъща и му казвам на единия идвам аудито да видя и той ми вика да го паля ли или ще го взимате.хаха.Запалих я той дори не ми даде да му подам газ.Явно се отказвам от тая обява ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми е интересно тоя Боми ауто продава като луд коли.Как хората купуват от него като дори не им дава да се качват в колите? :nixweiss: Или има много прост народ или тея там ги успиват яко,което не се отдава на всеки търговец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...