Jump to content

Отлепяща се тапицерия на таван


aytach_1982

Recommended Posts

Здравейте , може ли да се спре тръгнал таван или да изчакам да си падне и да го сменям с нов ( прикачвам и снимка)

 

Другото ми питане е за копчето което регулира нивото на фаровете . Докато си сменях позицията на фаровете натиснах копчето навътре и то си остана там не мога да го извадя . Имате ли някаква идея как мога да го върна на старото му положение или някак си да демонтирам модула и така да се опитам да го върна но не знам и как се демонтира модула ( слагам снимка )

post-89700-0-09563100-1406996727_thumb.j

post-89700-0-38500500-1406996780_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В сравнение с моя, твоя таван е песен. Аз ще мисля като почне да ми завива очите. Мислих да пробвам със спринцовка с лепило, но първо трябва да попрочета. За копчето-като го натиснеш не щраква ли и да излиза навън. Моето и то е хлътнало и мисля че така се вадеше-като спусък на химикалка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с тавана стана за 2 седмици пред полагам след още 2 ще стане повече и т.н , това със спринцовките как става не оставя ли петно , какво лепило ползваш ? Копчето не се връща пробвах и този вариант мисля че като го извадя ще се оправи но не знам как се вади от там :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

от опит ти казвам ,че със спринцовката ништо не става ,става едно петно,проблема е че ти е изгорял дунапрена на плата и  започва да виси.  Това се поправя на тапицер сваля тавана маха плата пръска с пистолет много тенък слои лепило хелметекс и лепи нов плат струва между 80-100лв и става като нов.Може да си купиш същия плат за тавани на коли от магазина в панчерево и да го поправиш сам но много е важно слоя лепило да го нанесеш много тънко птотивен случеи избива лепило върху плата.Ползвах маистор тапицер в гурубляне и сам много доволен иам кординати

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Ще си позволя и аз да дам съвет от опит! На старото В4 падна и си го правих сам! Първия път е много трудно, както всяко нещо за първи път, но при малко умения и повече старание нещата стават! Конкретно: Щом е започнал да пада, спиране няма! Както е казал народа, жена и ръжда тръгнат ли, спиране няма! Явно същото е и за тавана! Както и колегата по-горе е казал, разрушава се дунапрена! Купуваш нов плат, но плата е малко спец. Плата е трипластов, като по средата е неопрен. Второто важно нещо е лепилото! Хелметакса не става! Хелметекса се отлепва при висока температура, а през лятото покрива е като тенекия за печене на чушки! Аз използвах MOMENT! Намира се в Баумакс, Бриколаж, Практикер и на други места! На вид е както хелметекса, но издържа на 300 градуса. И на последно място, но не и по важност - лепилото наистина трябва да е много на тънко. Ако прекалиш, ще избие и през неопрена. Остава да изпънеш правилно плата, за да няма гънки! И накрая - виждал съм тапицер да го прави и с обикновен, но малко по-дебел и груб плат! Е там вече наистина е важно полагането на лепилото! Ако имаш нерви, време и желание - желая ти успех. Не е невъзможно, но може и да се наложи да повториш опита! По-лесния начин е на тапицер! УСПЕХ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...
  • 6 years later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...