Jump to content

Pafel

Members
  • Мнения

    163
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 AVF

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Pleven
  • Интереси
    car, tryck and bus

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Pafel's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Май доста съм позакаснял, но се опитвам да бъде полезен! Освен, че кутиите не са еднакви на едни и същи двигатели (макар, че пасват) има разлика и в привода от скоростния лост! За целта е трябвало да си вземеш и целия скоростен лост, щанги и шарнир от колата от която си свалил и кутията!
  2. Е, тази която си бях харесал в MОBILE - то.... я изпуснах! Ако този, който си е купил кафявата с махагона от EM AUTO в София се включи във форума и прочете това: Поздравявам го от все сърце! Да му е честита! Влюбих се в нея, а не намирам друга с махагон! Ще се радвам и да сподели впечатления, от конкретната красавица! Може и на лично! Още веднъж: ЧЕСТИТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ!
  3. На мен пък, задницата ми е любима! Лично мнение, разбира се! Все още се колебая за една в MOBILE -то, но след тези коментари, ще помисля още малко! Ще продължа да следа мненията на колегите!
  4. Pafel

    ПОДАРЯВАМ

    Може ли и аз да се кандидатирам за капака ! Ако ме уцели жребия, бих почерпил даже!
  5. Здравей колега! Видях, че си ползвал LED лампи на някои светлини! Въпроса ми е ползвал ли си на късите, имало ли е проблеми, какви лампи си ползвал и слагал ли си залъгалки, за да не дава грешка зи изгоряля крушка!

  6. Здравейте колеги! Да не отварям нова тема ще попитам тук: LED ЛАМПИ(КРУШКИ) за къси(дълги), но за В6! Някой слагал ли е? Има ли възможност и изобщо вариант без залъгалки? Питам, тъй като в магазина ми казаха, че модела (В6) бил много проблемен в това отношение и или не палели, или горели защото нямало добро охлаждане, или давали грешка! Благодаря предварително на споделилите опит и знания!
  7. Да! 0876 556 155! Кажи му, че Павката те праща! Ще се разберете, може и той да дойде при теб!
  8. редлагам ти да пробваш две други неща преди отстраняването на катализатора: Едното е добавките BARDAHL - http://www.bardahl.bg/bg/products/a/4574/4584/p:2 , или това: http://www.dunevmotorsport-r21.com/carbon-clean/! С добавките нещата коренно се променят, а съвсем скоро пробвах и водородното почистване и съм още по-доволен! Предложението от мен, решението е твое! Не разбрах от кой град си, за да ти предложа контакт!
  9. Здрасти колега! И аз пак ще се включа в темата. Хората се делят на две:едните карат без да погледнат под капака, а другите гледат под капака без да са карали! Тези вторите също се делят на две: едните разглабят да видят защо не върви, а другите - ЗА ДА ВИДЯТ ЗАЩО ВЪРВИ! Отоговорих ти първи, потвърдиха го и други хора: всички турбо двигатели имат масло ТАМ! Колкото и да покараш, както и да покараш, масло все ще има! Колкото и леко да я караш, колкото и да я надуеш след това - маслото горе няма да се качи и хидравличен(маслеен) удар в цилиндъра няма да направи! ОБЕЩАВАМ ТИ! карай си количката и не се опитвай зорлем "здрав човек, болен да го изкараш"! Хубава нафта, качествено масло, редовна смяна на филтрите, разумно каране по пътищата и ЖИВ И ЗДРАВ, много километри да я караш!
  10. Pafel

    Ауди А4 б6

    Колега, извинявай, не искам да звуча грубо, но ако някой от тук познае какъв ти е проблема, или е род на баба Ванга или трябва да играе тото и ще спечели !Освен да се чуе, трябва да се види на живо и да се пипне тук-там. Мини през някой сервиз, ако майстора не е съвсем за'лупен, ще може да ти каже! УСПЕХ!
  11. Pafel

    Жабка на А4 Б6

    Колкото повече ги лепиш, толкова повече се трошат! Аз моите си ги правих два пъти и на третия си купих нов капак за жабката! Вярно - 300лв, но имаш нова и здрава жабка! Оставяш я без амортесьор и си ОК!
  12. Какво значи "оригинален термостат"? В кой завод на АУДИ се произвеждат термостати? Това, че е в кутийка на която има реклама на АУДИ или на самия термостат има щемпъл на АУДИ, значи ли че е произведен в Инголщат? Разбира се, че НЕ! Практиката знае много случаи, в които едни и същи части се намират на МНОООГО различни цени, особено ако са "оригинални"! Да не говорим за КАЛПАВ(неработещ) термостат за 75 лв и "оригинален" БЕРУ за 15 лв!
  13. Погледни първо за прекъснати кабели в маншона с кабелите между пантите на съответната врата В случая - лявата!
  14. Pafel

    Климатика не работи

    Проблем, срещан вече не един и два пъти! Не си първия, на когото капачката на съдинителя пада, вклячително и при мен! Капчката се продава като резервна част, но все пак трябва кадърен майстор да каже дали наистина е блокирал или не и дали капачката се е откъснала заради блокировката или е разхлабена! При мен се беше развило болтчето и кората под двигателя беше свършила най-полезната работа, като беше задържала и болтчето и капачката! Други колеги обаче нямаха този късмет и си купиха нова капачка! Ние сме с друг двигател и предполагам друг компресор, който е пред ътника а не пред водача, какато струва ми се разбрах е при теб!
×
×
  • Create New...