Jump to content

Мнение за горивата на GO Petroleum


Recommended Posts

Здравейте, колеги. Преди няколко месеца (а може вече и година да е станало) в Студентски град ремонтираха малката бензиностанция след УНСС в посока НСА. В момента е GO Petroleum. Сутринта за 1-ви път заредих там, че бях на дъното на резервата и служителките ми дадоха карта за отстъпка. С нея зареждам А95 на 2.30лв/л (17 ст. отстъпка), което е сравнително по-ниско от 2.45лв/л, които имам с картата в Лукойл.

 

Интересува ме дали имате някакви наблюдения върху качеството на горивата на тези бензиностанции? Не знам колко са разпространени, но съм виждал поне на още 2 места в София. Да знам да се възползвам ли от тази карта или да карам на сигурно (не че Лукойл са цвете за мирисане, но поне не съм имал проблеми досега)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега!

 

Не съм зареждал там и нямам лични наблюдения. Според колеги в друг форум,зареждали на същата,няма проблем с качеството/количеството във въпросната бензиностанция. Ти лично откри ли разлика в поведението на автомобила ?

 

В темата за горивата неколкократно питах за отзиви от Газпром. Лично аз съм зареждал 10 пъти там А95, не намирам разлика в поведение/разход.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами не намерих разлика - или ако е имало е била толкова малка, че не съм усетил. Може да напълня един резервоар довечера, за да видя как е бензина там - поне ще се жертвам ,за да знаят колегите във форума дали си струва. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм и от бензина и от нафтата на тази в Студенстки.Имам карта с 17 ст.отстъпка мисля.

 

И на мен ми дадоха такава карта - и то след като заредих едва 20лв. Просто ме питаха "искаш ли карта?".. :D Затова ми се стори съмнително и разпитвам.. Но щом има доволни - ще видя и аз как се държи колата с това гориво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А някой защо директно не разпита от къде зареждат горивата там и какви стандарти покриват? Едва ли ще се дръпнат да отговорят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! То такива карти вече на път и през път[emoji2] , имам на Петрол и на Еко. Разликата е в одстъпката и че нафтата от еко не ме кефи. Сега съм решил да си изкарам и на Ромпетрол, че зимата май слагат добавка против замръзване. Ама да с тез карти скоро брич ще играя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...