Jump to content

shturshel

Members
  • Мнения

    370
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shturshel

  1. За окачването горещо ти препоръчвам колегата Мишо:Petkovm . За климатика:Evgeni K. Много съм доволен от http://www.avtotapicer-varna.com/.
  2. И според мене е поредната глупост! Ако през ноември или април температурите са високи за сезона, какво да си пилим гумите ли? На мене лично ми се свидят, още повече че са ми на половин сезон и са ми хубави "маркови " гумите. А кога да очакваме и задължителната смяна на течността за чистачките
  3. Май темата трябва да се казва "Как да ги забавим, когато ни крадат колата".
  4. Вече не. Започнах в "Пресбетонел", към "Пътища и мостове" Варна, като оператор на бетонов възел.
  5. В момента на двата работя без проблем с различни програми, но по някога имам нужда от още един монитор. Картата е дават да поддържа до три монитора.
  6. Здравейте! Дано колегата да не се сърди, но ще използвам неговата тема, че е супер близка с моя проблем. Имам AMD RADEON R9 280X http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R9-280X.105863.0.html Искам да подкарам едновременно двата монитора(различни марки) и телевизора(като трети), като на всеки да се показва и прави различни неща. Положението до момента е следното: http://prntscr.com/8fjsdr Телевизорът е с hdmi, acer-a е с dvi, а другият монитор е с vga. Дали нещо не е наред с редът на свързване или имам нужда от displlayport? Поздрави!
  7. Колега тез на мивката с домакинско телче ли са ти бърсали копчетата . А иначе в олх-са, май гледах някаква обява за рециклиране на бутони.
  8. Ти си с Куатро! Въобще ако питаш повечето собсвеници на такива машини, ще ти кажат: "каквото имам това слагам, аз съм с куатро". Иначе заложи на марката, аз се убедих че Сава няма нищо общо с Гудиар.
  9. В мегапартс, търси ли? http://www.megaparts.bg/products/avtochasti/kori-uplytneniya-i-plastmasi/kori-pod-chistachki?pa_marka-avtomobil=1&pa_model-avtomobil=74&productFilterSubmitted=1
  10. Продавам TISSOT, кварц. Часовника е изработен от неръждаема стомана и минерално стъкло. Механизъм miota. Комбинация дигитал/аналог. Аларма и хронометър Часовника е реплика. Часовника Не е носен. Седял е в склад. Разполагам и с други модели. 45лв. За контакти 0893441856 http://prntscr.com/89836w http://prntscr.com/89842i http://prntscr.com/8984t7
  11. Има две пластмаси отзад на релсите, сваляш ги и дърпаш седалката до макс на зад. Под седалката, като бръкнеш има по един шплинт от двете страни. Дърпаш на пред и нагоре.
  12. Не съм особено очарован от авио-дизела. А и цената си е малко висока. Май ще си карам с нафта от Ромпетрол и Петрол + бардал.
  13. .... Станало е повече от добре, Поздравления! Отдавна искам да си направя и моето табло да свети така, но не смея да пипам, малко съм скаран с еле . Били ми дал насоки и някой съвет?
  14. За авио-дизела на еко; преди седмица налях 20л. при 30л. обикновена петролска нафта+бардал BDC в резервоара, разбира се за сега няма никаква разлика . Ще се прежаля и ще заредя още веднъж, но с по-малко в резервоара. Едва ли ще има някаква разлика, но съм любопитен.
  15. Радиатора замина при zezo_inter. Дано да му свърши работа
  16. Пробвал съм го. Не е от това. Цитиране на предходно мнение!
  17. От колко време имаш колата? След като светни лапата оставал ли си на пътя? Закачал ли си колата на vag? Малко ти е постен проблема, по-принцип тия наши легени имат проблем са ОТЧИТАНЕТО на гориво. Я сонда, или датчик, а може и бушон. А бе закачаш на компютър и гледаш, ако не покаже нищо май си за ремонт " смяна" на поплавък, или друго по горивната магистрала. Успех! П.п. При мене: стрелката показва че имам 15-18л. нафта, и в един момент е няма нафта . Оказа се че поплавъка не ми отчита вярно. Не ми се занимаваше със сваляне на резервоара и си карам така, но си имам едно на ум.
  18. Закачи на VAG колата. При мене теста показа че километража показа +10. Нищо повече не съм правил. Щом работи, не се пипа!
  19. На мене ми прави впечатление че "маковите" продукти се скапват в пъти по бързо от марките с произход; индия, турция, пакистан и т.н. Аз лично се радвам на сносно окачване от "Техноруд", смених го преди 35к, и ми се струва че наскоро ми се разтропа десен шарнир, но не съм на 100% убеден, не ми остава време да проверя. За комплекта платих 280лв. с остъпката, 365лв. чисто върви по магазините. Никой не агитирам с моето мнение, но все пак не забравяйте че караме коли на 13-и години и едвали си струва даването на суми от порядъка на 900 - 1200лв. за окачване?...... А и качеството на нашите "пътища".......
  20. Комресора е намерен, благодарение на Любчо /lud s audi/. За триене!
  21. Подарявам, радиатор за парно от а4 1,9/90тди/96г. Радиатора е здрав, поправях си клапите на парното и реших да си сменя и радиатора ( така и така бях разхвърлил таблото). http://prntscr.com/7rrk33 http://prntscr.com/7rrke4 http://prntscr.com/7rrklv http://prntscr.com/7rrktl http://prntscr.com/7rrl1j
  22. Търся си компресор за климатроник. Ако може, имащите да ми пратят снимки и ОЕМ номера. Телефон за контакти: 0893441856. Благодаря предварително!
  23. С малко закъснение, много благодарности на Мишо и Евгени за Голямата помощ, която ми оказаха. Сега съм с халогени и нова броня; ремонтирани клапи и нов радиатор за парното. Установен проблем на климатроника. Скоро ще има снимки на бронята с фарчетата. Поздрави!!!
  24. А и ей сега ме подсети Колегата bonevstiliyan, като се има предвид къде живеем, и изобретателността на "братчедите", как да сме сигурни че "марговите" окачвания са наистина маркови? Както каза NIKO всеки сам си решава....
×
×
  • Create New...