Jump to content

проблем с abs а8 d2


ivo_io

Recommended Posts

Колеги имам страхотен проблем от 1 месец насам, дайте съвет какво да правя вече нямам представа.Задно дясно колело задържа и съответно прегрява.Ходих в 3 различни сервиза,но без резултат.Всичко стана след смяна на дискове и накладки от тогава се започна с проблема,дори се наложи и втора смяна тъй като първия диск прегря и блокира,поради което се беше изкривил.Сменено е вече абсолютно всичко,като рециклирахме накрая и спирачния апарат.Взех я вчера и като се прибрах колелото пушеше,пак беше загряло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може проблема да е в запушен спирачен маркуч - пропуска само в едната посока, но не връща течността както трябва. Пепи ще намери и реши проблема 100%.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега смених маркучите с нови както и абсолютно всичко, но днес се получи нещо ново. Светна ми и лампата за датчик /накладки/ и започна да ми вие странно ,мисля че е сервото ???

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ПРОБЛЕМА ОТСТРАНЕН, ГОЛЯЯЯЯМО БЛАГОДАРСКО на Пепи ,както и на вас за препоръката ви. :flehan:  Автомобила се държи по съвсем друг начин, а и дори имам и ръчна :dance:  Човека си разбира от работата и го препоръчвам на всички.  :zustimm:

Редактирано от ivo_io
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...