Jump to content

Въпрос за табло Ауди А3 1.9 131 кс 2001


123213

Recommended Posts

значи има проблем защото нито когато мине в резерва нито когато ми свършва течността за чистачки нищо а при подаване на контакт си проверява и после ми изписва ОК и това е има ли начин да се види от къде идва проблема адаптация ли трябва за тези неща?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Течността за чистачки и при мен не я показва. Мисля че това зависи от това дали имаш такъв сензор в съда за течност. Диагностицирай я с VAG com, би трябвало да ти показва като минеш в резерва. И при мен се е получавало, но в моят случай стрелката на нивото на нафтата не ми показва точно и на моменти си прави каквото иска. Тези табла (Jaeger) са пълен боклук.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според няколко чуждоезични форума грешката се свързва с дефектирал имобилайзер или ако е чипосван автомобила (не знам точно в какъв случай). Въпреки това, тези не са единствените възможности, а моите "познания" свършват до тук. Така ли я купи, вадено и/или разглобявано ли е таблото, правено ли е нещо по компютъра, чипосвана ли е? Нека някой колега който е срещал грешката да се включи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз така я взех колата и я купих преди 1 седмица но просто от няколко дена ми направи впечатление, че стрелката ми показва, че съм в резерва а пък няма никаква индикация на таблото има ли вероятност да е изключена сигнализацията за това

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега моята кола е същата и точно с това табло ... ти нямаш индикация за течност чистачки,а имаш за накладки, ручна, масло, антифриз и при отворена вврата и за нафтата имаш лампичка и когато изкара някоя от тез индикации почва и да ,,пиука,,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ее супер, че ги има само дето на моята май тези сигнализации не са и познати хаха :D поне за нафтата никаква не се обажда за другите не съм тествал все още не ми се е налагало :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и аз съм с това табло, както теб и аз имам проблем с индикацията на горивото. При мен след обстойно изследване се оказа, че на дисплея показва вярно, а механичната стрелка грешно. А иначе този правоъгълник, който си отбелязал на снимката, не показва нищо (не е дисплей). Има табла с голям фис, но там е друга бира. Със здраве да си я караш и късмет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакайте сега, не са ли свързани стрелката и дисплея? Когато стрелката мине резервата, тогава се появява и индикацията. Поне при мен си е така. И предполагам това, защото моята стрелка си прави каквото иска и мине ли под резервата си светва индикацията, след малко качи ли се над нея изчезва колонката от дисплейчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...