Jump to content

AUDI A4 B6 1.9 TDI 131HP 2002г. проблем с ускорение


B()b!

Recommended Posts

Искам да попитам незнам дали е проблем или си е така. Колата върви супер на 1ва и 2ра има доста добро ускорение лепи за седалката доволно обаче на 3та е коренна разлика не се усеща никакъв ряз дори малко. Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега на 5-та или 6-та как е колата? Аз примерно не цедя на 1-ва и 2-ра, но пък на 5-та или 6-та на извънградско, по дълъг баир (примерно) колата си дърпа и си ускорява доволно - говоря за натискане на газта при около 2000об/мин. Ако и в такъв случай колата ти няма тяга, тогава трябва наистина да я занесеш на някой да я провери за грешки - в случая може да са доста причините - може гориво да не достига, може въздух, може някой сензор да е заминал. Пуши ли, не пуши ли, какъв цвят пушек, ако пуши? Трябва малко повече да споделиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами с 5 скорости е на 5та има тяга но като за директна предавка е супер само на 3та нещо и става може би на 3та и 5та тягата е една и съща. Не пуши не изкрва големи кълба дим но изпуши ли като го изрежа на носките предавки е сив пушека. Колата е от 2 седмици прибмене взех я от автокъща там е стояла 4 месеца. Не можахме да я закачим на компютър защото момчето го няма в града пък ми е познат

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закачете я и погледнете(ако му разбирате) какъв може да е проблема. С това"не ми върви на 3-та" требва големи врачки да сме да ти кажеме какво не ти е в ред! Моята(вероятно същия двигател AWX) си върви даже много на 3-та....като я вкарам в обороти и изключа ЕСП и е леко мокро даже върти гумаците :)!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

здравейте колеги аз имам следния проблем с колата,а тя е а4 б6 131 avf мотор до 2000 оборота върви доста мудно даже на баир като вкарам на 2 и оборотите паднат под 1800  даваш газ до ламарината не започва  да ускорява а си пъпли едва,ходих на майстор закачваха я на  компютър сравняваха с оригинален софтуер и няма грешки казаха че ката бил софтуера

но на мен не ми се вярва да е така.някои ако има някаква идея нека сподели

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...