Jump to content

Не иска да запали ауди 80 !


Митко99

Recommended Posts

Здравейте колеги !!! Вчера стана , нещо неочаквано :huh: .Запалих си колата както  си е нормално поработи , около 10 секунди и изгасна .Чу се , някакво пукане и до там .Сега като я запаля държи 200 оборота , тресе цялата и няма мощност да я изфорсирам .Като подам газ направо гасне .Дори не мога да я докарам до сервиза .Газ , бензин е .И на двете го прави същото . Колата е б3 , 1,8 s карбуратор . Във вторник , всичко си беше наред .Карах си я и нямаше проблеми . Какво стана вчера не знам .Гледах , запалителната бобина , наред си е .Запалителните кабели са сменени , плюс свещтите .И нов акумулатор си има .   Майстора ми се се прави на отворен и не иска да я погледне .Какво мислите по въпроса ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново !! Днес едно момче я прегледа набързо и каза , че може да е ремъка прехвърлен зъб .Но и аз не знам .Молбата ми е , ще може ли някой да дойде лично да я види , ще съм му много благодарен .Днес достатъчно обиди и псувни приех от така нарачените ''майстори '' .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Мани , братле .Пълните нещастници .Не стига , че вадя от собствения си джоб пък и ме псува .Нищо не съм му направил ..

Цитиране на предходно мнение!

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спирачки има ли?Имам предвид педала мек ли е или стана твърд след пукането?На мен така ми се случи преди 4 години,гръмна сервото на спирачките и колата започна да работи на 3 цилиндъра.Запуших с един голям болт тръбата от сервото към входящия колектор,за да не дърпа въздух 4-ти цилиндър и така.Само дето спирачната сила,която се упражнява върху педала на спирачките става двойна и трябва много да се внимава.Ако е от това,търсиш серво втора ръка от моргите,слагаш и готово.Само номерата на "новото" и на старото трябва да са еднакви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...