Jump to content

Покупка на Audi A6 (С5) 2.8 quattro


Recommended Posts

Колеги кажете няколко мнения свързани с този модел Audi. В обявата се води Audi S6 2.8 quattro Avant 1998г. 193 коня БЕНЗИН автомат. Кажете как стоят нещата с двигателя да не е като 2.5 ТДИ или е една идея по-добре (или още по-зле). Как е с разхода на гориво и т.н.   :lol: Ако някой притежава/л или е карал този модел ще бъде добре, ако пусне някое мнение. Благодаря ви предварително  :vielposten:

Редактирано от audiA4 (B4)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай линк да видим какво си харесал,аз търсех такава но се примирих с по малката а4.Към момента ми дава около 13-14 газ.толкова беше и преди на бенз смесено каране.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази кола няма нищо общо с S6 освен емблемата, която си е купил и залепил отзад. Колата се продава от доста време, собственика хич не му е ясно какво продава също така (писал съм си с него). Има разисквана тема по въпроса с 2.8 но трябва да разгледаш по-добре и обстойно във форума и особено в раздела "Как и какво Ауди да си купя". Там ще намериш отговори на всичките си въпроси :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за отговорите. Сега ще разгледам раздела "Как и какво Ауди да си купя" за да разбера от какво точно се нуждая :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако търсиш 2.8 гледай по възможност да е с ръчна кутия. Автоматикът много спъва този двигател, а градският разход с него е.....респектиращ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами засега гледах за 2.8 мотора, но нещо не ми се набива на очи. Търся 2.8 по възможност да е бензин. Гледам че и 2.4i също не е лош вариант. Естествено пак бензин ръчка.Но тук конете са 165 и се чуда дали са му достатъчни за това купе..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя двигател е супер 2.8 е направо легенда още от 100-цата :) Много добре си се ориентирал и верно е голям зор да се намери. Можеш и в чужбина да потърсиш ако си на зор, но там със сигурност ще ти излезе по-скъпо.

 

Те не само конете са важни а и обема на двигателя. 2.4 е предостатъчно, колата си върви елегантно, стига да не искаш да се състезаваш с всеки втори ненормалник на пътя :) По спомен 2.4 го има с 174 кс в на А6 купето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се аз не го взимам за състезания, а за кола, която ще ми върши работа като семейна така и като кола, която да ми доставя удоволствие когато я карам. И мисля, че съм се спрял на точния модел. Но съм упорит и ще поразгледам още малко и се надявам да излезе някой добър 2.8 бензин, ако не в краен случай съм харесал едно 2.4i и мисля да го вземам :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...