Jump to content

Ауди 100 Ц4 има ли смисъл


Recommended Posts

  Колеги,мисля да си купя дизеловия 115 к с 93набор.Колата ще се ползва за работа.Има ли смисъл да се захващам с толкова стар модел,какво да гледам при покупката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не е тотално амортизирана и имаш нерви и някой лев за харчене, тия коли си струват

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Само на снимки я видях,като се освободя малко ще ида да я огледам,че е на около 300км.С А4ката имах късмет,колата беше поддържана,човека ми даде една папка с фактури на всичко,което беше сменил...Дано и тази да е такава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

според няма смисъл с тоя двигател .... или търси 2.8 бензин с 4х4, където си заслужава риска, заради перфектната возия или търси по-нова кола. 22-23 години са си доста време. От време на време се чувам с новия собственик на мойта стара 100-ца и твърди че всичко е ок ... един носач сменил, така че колите държат, но търси по-надежден двигател :)

 

на толкова години има доста рискове, като напукване на маркучи, умираща електроника и пр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:flehan:  :flehan:  :flehan: 

по-смисъл има в 2,8 на същите години и евентуално да търси в Испания да му монтират газ,която ще е перфектна и доста по-икономична пред 2,5 петцилиндров дизел,славещ се като безпроблемен и харчещ 1 канче нафта на 100км?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук газта не е на почит.Най-близката газ-станция е на около 40 км и ГИ почват от 1200е нагоре,така ,че ша е печка,сутринта заредих на 0.975е за литър.Колата ми трябва за работа,ще се товари,нема место за бутилки.Гледам да е по-стара,тука за над 25 годишни дараци данък не се плаща,или е намален с 80%,зависи от общината,застр.също е на смешни пари.Затова пък бусове над 10г, минават на 6мес ГТП,гадничко е.Иначе сега бачкам с W124 просто ми се иска да се придържам към една марка,избрах да е Ауди.И така.Поздрави на всички,направили същия избор!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...