Jump to content

Колата не реагира на отварянето на врата?


mitko.be

Recommended Posts

Колата ми не отразява, когато шофьорската или задната дясна врата бъдат отворено. В смисъл, лампите по тях не светят и плафона в колата не свети (при другите две врати всичко е ок). Колата се заключва сама и когато се отвори и затвори врата, автоматичното заключване се прекратява, но двете врати, които не светят не вършат тази работа и колата по никакъв начин не ги отразява като отворено. Днес за 3 мин задната дясна врата сработи и след това отново отказа. Някакви идеи?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да знаеш,че така написано звучи елементарно,но на практика се разглобява цялата врата,после бравата и там вътре ако не се разпадне всичко са студените спойки.Микретата са отвън на самата брава.

Sent from my SM-T560 using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Можете ли да ми обясните точно какво представляват тези микрета, каква функция имат, как изглеждат и къде точно да ги търся?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Микроключета,търсиш ги в гугъл за да видиш как изглеждат,след това те съветвам да намериш човека в раздел "Продава" и да си ги вземеш от него.В магазина са по 50 ст. а колегата се е поувлякъл в цената им ,но аз от 7 магазински и едно не можах да напасна.Неговите си пасват идеално на мястото и сработват без проблем.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Aleksiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=176614&hl=

При мен, не беше проблема в ключето - в тая тема има всичко описано за твоя проблем и как изглежда бравата и микретата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Благодаря. Доколкото разбирам си е приключение. Има ли някой тук (от София), който вече го е правил, да се разберем за някакво заплащане и да действаме?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми светеше задният плафон и този за багажника при отваряне на коя и да е врата и при отваряне багажник.Вадят се много лесно плафоните, някой ,който ремонтира електроника да ти ги презапои.Станаха  моите и си светят отлично.При десните ми врати не светват плафоните,осветлението в краката но там трябва сериозно разглобяване заради тъпите микрета.Имам 2 брави от морга ,но нека се постопли времето и почвам разглобяване:) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Мога ли от Ауди да купя такова, колко пари струва и дали някой знае каталожния му номер, защото онези там са истински неандерталци и да не ми дадът нещо друго, че и аз не знам какво търся?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се постопли времето и разглобих задна дясна врата.Смених бравата и сега при отваряне на вратата светват плафони на купе,осветление в краката на десния пасажер и осветлението по самата врата.Голям късмет,че проблема явно е бил в микретата,а бравата купена втора употреба излезе читава.Малко зор бе със двата болта еврейска звезда-заоблиха се ,че ги разпробивах,загряха яко и се отвиха без да се скъсат.Без малко да тръгна да вадя цялата рамка със стъклото,но след по внимателно оглеждане махнах само някав пласмасов водач на 2 гайки и бравата излезе с малко напъване рамката на стъклото.Утре почвам предна дясна врата,да видим там дали ще имам късмет .......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...