Jump to content

В търсене на Ауди А4 Б8


Recommended Posts

В процес на търсене съм на а4 б8. Нито двигател, нито задвижване са водещи в избора. Основното е да е автомат и да е що годе читав екземпляр. Бюджетът е горе-долу 26-27к. Ще се кара от жена. Набелязал съм за оглед тази- http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453221036988416 - в една от темите има малко коментирано. Някой гледал ли я? На първо чете по снимки, освен, че е мултитрошляк? Ако някой има предложение да се включва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам въпрос към теб, трябва ли задължително да е седан, ако не гледай човека с Аудитата в Плевен той вкарва уникални с много екстри

Абстрахирай се от гадните отвратителни джанти - http://www.mobile.bg/11457004258079987

http://www.mobile.bg/11456415281415480

http://www.mobile.bg/11456748568989809

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Търси се задължително автомат и седан, да. Основно гледам в София, защото искам да проверя атоматът при Мишо. Гледах тази от обявата в моето мнение, струва ми се, че мултитрошлякът не става, защото се чува метлаическо чукане при смяна от R/N/D. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бялата е много подходяща, но защо са и сложили тея меко казано отвратителни джанти не знам... Щом ще се кара от жена светлия салон не е проблем предполагам, а обдухването на седялките си е супер...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека в Плевен купува колите със проблеми прави ги и ги продава. Знам от опит :) но е коректен принципно :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквито изпаднат, предполагам. Едвали ги подбира. Все пак не е червения кръст, прави всичко с цел печалба. Където може да си калкулира труда и да сложи максимална надценка се действа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно каквито изпаднат.... Но гледа да са доста наточени че лесно се продават :).. Верно не е червения кръст, но е коректен в отношение ако се случи нещо с колата в близкото време след покупката поема си ремонтите :) пак казвам от опит го знам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е в рамките на нормалното. Взел е колата за 15к, оправя я за 2-3к и я продава за 25. Би следвало да е Нормално ако има нещо за 1-2к да го поеме все пак. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 14 часа, sweep написа:

Цитиране на предходно мнение! 

Морално е нормално да, реално обаче 98% от продавачите ще ти кажат да се оправяш :) Което също не е ненормално, гледал си, карал си, избирал си, пазарил си се все пак.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Гледал съм все приятни Аудита в обявите на човека наистина, но въпроса ми е какво се цели с мнението, че взима коли с проблеми? Защото за някои може кола с челен да е проблем и да се нанажда предница от друга кола, за друг може теч в гарнитурата на главата да е проблем...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не се цели.. Три аудита сме вземали от него и трите са били я скорости я мотор я опашка на скорости я дюзи я помпа с дюзи ;) въпрос на късмет!! Човека е коректен пак казвам!! Айде да го познавам добре и да знам кво продава :) колите са му хубави и човека е - човек с който може да се разбереш :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мои познати и клиенти са купували коли от него.Или са на сравнително малко километри и са с удар или са на много километри с текущ проблем или пооправен такъв.

Конкретни случаи: А4 Б7, много наточена, на нормални доказани километри, но в историята на колата излизаше челен удар правен в Ауди сервиз когато колата била 3 годишна.Другата беше с проблемни дюзи и на 400 000км. Общо взето са така нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де от къде ги намира все такива едни с екстри по накичени, някой връзка ли има в немско http://www.mobile.bg/11458299920039725

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми по друг начин не става... Явно има връзка! Колите му са много наточени винаги :).. Като цяло човека е пич ;) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все пак понеже в случая не дискутираме точно определен екземпляр, а главно човека като продавач, бих искал да напиша и аз 2 реда без да искам да засегна никого, но какви са моите впечатления.

 

Относно един автомобил който сега се продава при него. По телефона звучеше доста коректно, доста по-коректно от другите джамбази, с които говорих в последните 2-3 месеца. Общо взето дори и за цена говорихме по телефона и ми каза да дойда да видя колата и че със сигурност ще ми хареса и няма 2 мнения по въпроса.

 

Отидох все пак до Плевен. Колата беше точно така, както я описа поне на външен вид, но все пак имаше и някои дреболии, които ми се набиха в очите.

 

Джантите на колата не бяха от нея. Бяха от по-високо ниво автомобил, но той ги е имал и ги е сложил, за да има по-добър пазарен вид. До тук нищо лошо, дори напротив. Обаче, воланът и скоростният лост бяха нови. Не казвам претапицирани, ами по-скоро взети от кола на има няма 20-30 хиляди километра. Аз лично смятам, че е по-добре да не е правено при най-евтиния тапицер, ама кола на близо 200 000км по километраж няма как да е с матова кожа без никакво износване.

 

Другото доста интересно нещо беше, че колата е внос от Германия, НО отпред беше с малката дупка за номера, както са колите от Италия и Швейцария. В Германия номерата са със същия размер като този в БГ и значително по-големи от италианските. Отделно от това друга хитринка беше това, че езикът и говорът бяха сменени с немски, но пък всички запомнени адреси в навигацията бяха в Италия.

 

Както и да е. Колата не я купих. Впечатлението ми е, че е с добро отношение, не са му лоши колите, тази вървеше прилично и стегнато, но все пак нека не забравяме, че и той си е джамбазин и той си има неговите хитринки, а явно като е запознат с марката и знае туй онуй как да направи. Нещата никога не са толкова розови, колкото изглеждат. :)

 

Защо не я купих? Ами защото беше гола като пушка само с един вътрешен S line и до там. Питах го по телефона поне затъмняващи огледала има ли - вика да. На място - не. Реших, че не ми се дават толкова пари за кола без никакви екстри, при положение, че има Хюндай за тия пари с 5 пъти повече екстри. Не е Ауди, ама некакси не виждам причина да дам немалко пари и да получа пастирана кола с нелоши джанти.

Редактирано от ShoxXx
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...