Jump to content

помощ за покупка на А4 B8 Avant TDI


Recommended Posts

Здравейте всички.

Нов съм тук, но от доста време чета мнения.

Пиша, защото имам нужда от помощ и съвети.

Искам да купя А4 B8 Avant TDI автоматик, може би 2012 г. (може и по-нова, но надали заради чисто финансови причини). Основно гледам 2.0 TDI, като се чудя между 143 и 177 к.с. , та ще се радвам да споделите мнения и препоръки. Как е като избор и има ли по-добър вариант за двигател.

Четох доста за мултитроника, но направих грешката да покарам доста мултитроник и.... е жесток, така че това ще е. Все пак си мисля че с добра и навременна поддръжка не би трябвало да имам проблеми, но съм отворен към препоръки.

 

Чудя се дали такава кола трябва/може да се купува от автокъщи или не. Проблемът е че като задам тези критерии излизат доста обяви с много голяма разлика в цените. Прави впечатление, че коли с почти еднакво оборудване в dasweltauto са с поне 5к по-скъпи от подобни коли в автокъщи (аз се досещам защо е така, но ще съм благодарен на още мнения). Ето няколко примера:

http://www.mobile.bg/11467130819781764

http://www.mobile.bg/11462362733029781

 

и

http://www.mobile.bg/11465474555315861

 

И трите ми харесват, поне по обяви) изглеждат с реални километри, отговарят на търсеното от мен, но прави впечатление че при Dasweltauto цената е доста нагоре над другите. Имате ли впечатления от въпросните автокъщи?

 

Колебая се дали си струва да взема от автокъща, като в този случай освен консумативи и ремъци да сменя и други неща където може да има/да се очаква проблем (надявам се да споделите къде може да се очакват скрити проблеми - предполагам дюзи, мултитроник, термостат и др.) или да заложа на Dasweltauto или на частно лице - като от частно лице обяви почти няма, а при Dasweltauto остава неприятното усещане за едни поне 5000 в повече).

 

Ще съм благодарен на всякакви мнения, съвети и критики.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи виж втората, добре е оборудвана и изглежда добре на снимките, но реално може да не става. Погледни, после тествай, карай в Порше и така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ограничавай избора си за кола според критерия от къде я взимаш. Хубави коли излизат на всякъде. Може истинска кола да се появи на Горубляне, в Дупница, в София (говоря за автокъщи), може да се появи обява от частно лице, може и в представителството Daswelt... или квото там е. Гледай обявите, направи една разходка. Огледай. Погледни цените в аутоскаут и мобиле.де. Свери си часовника. Ако колата която търсиш, на желаните от теб километри в Европа струва Х евро, а тук е с 2-3 хил. от долу е много вероятно да има нещо съмнително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се плаши толкова от мултитроника..... новите им кутии с два съединителя с различните им там  имена...... с нищо не са по-надеждни:)

И да..... шофирането с мултитроник е "жестоко"! Има кой да ги ремонтира ако се наложи......  Тук съм се начел на лафове от рода на "ако вземеш еди какво си, ще намразиш марката"! Искай мнения, но не задълбавай много в по-крайните.... че няма да си купиш кола:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...