Jump to content

A5 Sportback 1.8TFSI


Recommended Posts

Здравейте колеги, обмислям покупка на А5. От 7 години не съм карал коли на марката и имам нулеви познания за 'новите' модели. Трябва ми икономична и надеждна А5-ца. Ще шофирам по 130км всеки работен ден (20% градско, 40% извънградско, 40% магистрала). Тъй като гоня икономия, мислите ли че 1.8TFSI на газ би бил подходящ избор ? Ако не - кой е най-подходящия двигател ?

 

В частност харесах тази обява:

http://m.cars.bg/c1883971

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахахаха прав си, а би трябвало да падат яко дизелите...

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3834674/Germany-s-federal-council-Bundesrat-pushes-force-EU-BAN-petrol-diesel-vehicles-2030.html

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото до 5 години като ревнат всички от ЕС че им е мръсно, започнат да се плащат големите такси и още малко паднат цените на новите хибриди и електромобили всички печки от Германия, Австрия, Холандия и т.н. ще станат "нов внос" тук. И понеже ние както винаги сме последната дупка на кавала ще си караме евтините дизелчета. Поне веднъж това да сме последни ще е в наша полза защото има огромна инертност на промените. те ще се случат и тук, но след 15-20 години най-рано. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хех, 6 годишна А5-ца на 200К км е на цената на чисто ново Дъстърче. Нищо против марката, но аз лично съм фен на четирите нули и без да се колебая ще избера визията, конете и кефа докато пътувам от точка А до точка Б. Е вярно, няма да го има усещането от първия допир на Д-то с найлоните, но човек трябва да прави компромиси все пак. ;)

 

 

Редактирано от gothic_fan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...