Jump to content

Проблем с пукната глава на А3 8Р 2.0тди

Elitte

Recommended Posts

Колеги,здравейте. Искам да ви помоля за помощ , че положението е плачевно. 

Имам а3 8Р 2.0 тди мотор,3 врати. Оказа се,че главата е пукната и няма вариант да се прави. Майстора ми каза да търся глава,тава и двата вала.

Моля ви за насоки къде да търся,или ако някой може да предложи здрави,тези части,нека пише.. 

Плаче ми се,понеже от две седмици,колата е в сервиз и сега НЗ още колко ще отнеме ???

Edited by VBI
Заглавие

0889802653 - Спас

0898658294 - Емо

Двамата имат морги само за Ауди. Отделно има безброй морги които внасят и разфасоват такива коли ежеседмично. Има много обяви в olx и интернет като цяло. Дали ще имат здрави точно тези части е друг въпрос, но в повечето случаи моргаджиите си маркират частите и позволяват да се пробват и да се върнат, ако се окаже че не стават.

Edited by manoleo

С индех с взех беше по лоша от мойта беше пукната на едно място а тази дето взех за здрава като карях да я проверят беше пукната на две места за това купуваш нова а за валове мога да ти помогна имам ги пиши ми на лично

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Благодаря колеги. Ще позвъня на телефоните. Предложиха ми глава от пасат 2.0 тди,2005а година,годината и на моето Ауди .. дали ще съвпадне?!

Нещо VAG номера, код на мотор??? Другото е врачуване, дали ще стане. Предполагам ти си с BKD двигател. Силно ме съмнява, че мотора на пасатът е напречен и 16 клапанов, какъвто е твоя двигател, ако ти си с BKD.

BKD двигател е аудито. Току що ми се обадиха за окомплектована глава с валовете и тавата за 700лв,добра цена ли е?! 

Предполагам обаче в окомплектована не влизат гарнитури,болтове и прочие части..

Вече му го казах за индекс С, но той се е опарил от такава. То е ясно, че по моргите трудно се намира читава. Хората не си бракуват колите заради тропащ носач.... Двигателите на колиге в моргите са масово безполезна скраб, която се опитват моргоджиите да пробутат като "нова".

Edited by bsdnikolov

Намерих глава с валовете и тавата. Напълно окомплектована е колеги,изпитана е,вс е наред. Смъкнаха ми 100лв от цената и я взимам на 600лв. Другите неща са поръчани. Надявам се до вторник - сряда колата да е събрана. Благодаря на отзовалите се

То кое му е интересното. Човека ще олекне с 2 бона. А като се има предвид и че преди 1 месец беше пуснал тема че търси турбина (че неговата е фира), дано колата я е взел за без пари, че иначе ще му стъпи дебело финално. От скъпите ремонти, май само съединител не е писал че ще сменя.

Колеги,за кого става дума ?! Аз несъм пускал тема за заминала турбина или нещо такова. Като цяло главата с останалите части и труда ми идва 1000-1100лв

Те само гарнитурите и болтовете (които се сменят задължително) са половината  от тази сума?!?

А за турбината съм збъркал потребителя, извинявай.

При мен излизат може би по-евтино нещата,защото си ползвам хубави отстъпки,а к майстора ми не чи взима реалните цени за труд и някой др неща. Надявам се до края на другата седмица да си изкарам зверчето вече,че ми се плаче,колеги ...