Jump to content

Изгасване на двигателя след като е запалил


ni19782005

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам странен проблем с колата А4 1,9 тди афн. Сутрин запалвам колата да се стопли,работи 5-6мин.и изгасва,след това голямо въртене докато запали(все едно и е свършила нафтата)след това няма грижи.Това го прави СУТРИН КОГАТО Е МНОГО СТУДЕНО,но не всяка сутрин.За седмица да изгасне 2-3пъти.Може ли да замръзва нафтата?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По - скоро ти връща горивото обратно в резервоара,прегледай си маркучите и скобите които ги стягат,,,нормално е стар маркуч да се удърви на студа и резултата е като твоя,въртиш да запалиш много защото филтъра ти е останал без гориво,на някои горивни филтри има отдолу пробка за източване,при мен точно гумичката на тази пробка ми причини проблем като твоя,но докато я открия смених всички маркучи на горивопровода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така-пали.работи малко и гасне.........ако са прозрачни маркучите за гориво които отиват към помпата ,ще види че са празни още преди да е запалил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислих си,че ако дърпа въздух ще го прави постоянно.Но може би само като се удървят маркучите.Ще ги сменя и ще видим.Между другото какъв вътрешен диаметър са?

Редактирано от ni19782005
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това ми изгледа на симптом нафта желе на ниски температури, източи утайката от нафтовия филтър и сложи добавка против замръзване. Пали защото има гориво в помпата след това гасне защото идва желето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...