kolitooo Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 колеги,поръчах си ваг ком от aliexpress ....и след 3 месеца чакане,ураааааа пристигна,НО диска е пукнат мамка му......та молбата ми е някой ако има линк или програмката да ми прати ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin1981 Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 (edited) В склад 66 е по евтин от колкото от алито Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk Edited March 21, 2017 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Твърдението ти е празно и безполезно, ако не е подкрепено с конкретни цифри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin1981 Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 В склад 66 е 100лв с най новата версия в алито е не по малко от 50лв и не получаваш нищо Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
papi92 Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Получаваш си всичко от али. Аз съм с такъв от 3 години. Пиши на китаеца да ти даде линк за сваляне. Не ползвай други версии, за да не прецакаш кабела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 On 3/20/2017 at 10:16 PM, kolitooo said: колеги,поръчах си ваг ком от aliexpress ....и след 3 месеца чакане,ураааааа пристигна,НО диска е пукнат мамка му......та молбата ми е някой ако има линк или програмката да ми прати ще съм много благодарен С коя версия на кабела си колега? Ако я имам ще ти я изпратя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Митака Posted March 24, 2017 Report Share Posted March 24, 2017 На 20.03.2017 г. at 22:16, kolitooo написа: колеги,поръчах си ваг ком от aliexpress ....и след 3 месеца чакане,ураааааа пристигна,НО диска е пукнат мамка му......та молбата ми е някой ако има линк или програмката да ми прати ще съм много благодарен Пиши на китаеца че диска е прецакан и той ще ти прати софта по мейла или ако е по-голям като размер по някакъв друг начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolitooo Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Китаеца ми прати файла ..благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolitooo Posted April 1, 2017 Author Report Share Posted April 1, 2017 На 24.03.2017 г. at 7:17, CVT написа: С коя версия на кабела си колега? Ако я имам ще ти я изпратя. колега 409.1 ..трябва ми за 64битов windowa 7 ....нито драйверите нито нищо друго не става...само йероглифи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts