Jump to content

Лампата за подгрева мига


vencioo

Recommended Posts

Здравейте отново! AFN, '96-та, днес ми се случи, докато карам лампата за подгрева на свещите да започне да премигва. Това продължи около 2-3 минути, след това спря. Няма разлика във вървежа, не съм забелязал нещо необичайно в колата, някой има ли идея какво се случва или най-добре да се закачи? Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Единия е сменен преди месец, от него ми играеха оборотите и лампата или загасяше бавно, или чак като запаля колата. Той се намираше в задния край на мотора, горе. Другия къде е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгоряла крушка на стопа, или лош контакт, стоп машинка над педала, са най срещаните при мигането на подгрева. Или чекенгине, но щом няма промяна на мотора, т.е авариен режим е по скоро стоповете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Те светят, изрядни са. Ще трябва да намеря къде да я закача, няма да стане така. Притеснява ме нереалното показание на температурата..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм, не, но ако имаше въздух колата нямаше да работи добре, а мотора си работи без разлика от преди. Ще видя в най-скоро време ако имам малко свободно такова, да я закача евентуално и да се види от къде е проблема. Най-вероятно ще е температурния датчик, но за да не се гадае..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...