Jump to content

Вода (не теч. за чист.) в петата врата


Motty

Recommended Posts

Колеги, някой да се е борил и решил тоз проблем? Имам вода, дегустирано:))), в петата врата, там където е мотора за чистачката. Сменяно е моторчето вече, давам инфо ката следа, чиста дъждовна вода е, пробвана на вкус!!

Неприятно е всеки път да те окъпва докато се стече. Пък и ключалката започва да ръждясва и спира по някое време да се затваря капака!!! Вд40 решава проблема, но ако не отстраня теча пак ще ме застигне същото!

Нямам идея от къде водата си намира път?

Благодаря ви предварително за съветите и идеите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм, уплътнението, от горната страна???? Нали се разбира, че става въпрос за кухината зад рег. номер на петата врата, не самия багажник!? Когато отворя "багажника", от ключалката и от корите в готната част на вратата, започва да тече вода. Ако я държа 1/2 отворена, тече само от ключалката, напълно отворена, започва да тече от корите. Нормално, стича се....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уплътнението на продълговатата пластмаса на която е ключалката, между номера и емблемата. Уплътнението стои в процепа между ключалката и емблемата. Не виждам откъде другаде може да влиза вода там.

Чел съм много отдавна тема, в която беше довело до неработещи бутони за отваряне на багажника и заяждащ механизъм. Проблема засягаше и А4, ако помня правилно.

По-късно ще намеря номера на уплътнението в ЕТКА и ще го пусна тук. Само ми кажи година на производство, защото не знам дали се различават уплътненията преди и след фейс.

 

След автомивка тече, нали?

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпрос? Кога тече? След дъжд, автомивка? Да не се бъркаш с течност за чистачки защото мн често се пукат вътре едни съединения и се пълни с вода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Има вариант ,ако регистрационния номер е сменян бият нова дупка за пломбата и от старата влиза вода,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...