Jump to content

Покупка на АУДИ А4 2001-2007г. до 10000лв.


Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Определено ще е така колега, когато не излезе добра кола.. познат взе кола на 96 000 км. реални проверени в сервиз всичко, защото е обслужвана само там и накрая не може да я запали. Гледаш я всичко, но късмета е много важен, може и на 100 00 00 км. да е и пак да е по - добре от тази на 100 000 км. Дори от завод да си купят двама човека еднакви коли, вероятността едната да е по - добра от другата е много голяма.

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 7/28/2017 at 9:19 PM, James said:

Колегата, дето толкова го е страх от спукани глави, може да е сменена вече и да случиш читава. А за тея пари аз бих гледал и 1.8 Т, твърдо ли си решил дизел ? Този мотор за мен е в пъти по-безпроблемен от всеки 2.0 тди и се газифицира елементарно. Да не говорим и че с 1 чип става ~200 коня

Успех първо да намериш изобщо б7 с 1.8т, второ да е читаво и трето да е до 10 бона. Търсихме и още на първа точка се отказахме...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6 minutes ago, MAPTO7007 said:

Има цели 2 и то с quattro ама седан в нашето мобиле ... .. . 1.8Т

Е супер избор от две в цяла България :)

 

Аз като гледах сигурно е имало само комби, че търсихме седан

Редактирано от Vonko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип в нета има Авант-Седан обикновенни 1.8Т Куатро изпълнения,цените варират от 4000 евро до 5000 евро,С-лайн както знаем с тази комбинация,нвобяснимо и за мен скача от 6000-8000 евро,което  прави по-скъпа от 2.0ТФСИ Куатро.

Другата мълва е,че поляци,чехи и производни много го пазаруват тоя мотор заради безброблемното газифициране и е възможно и от там да има повишение в цените.

 

Аз моя кокошарник го издирвах в продължение на 4 месеца и го взех толко набързо и на късмет,че ......... само времето ще покаже.

Още когато звъняхме да го запазят,да отида да го гледам и да организирам пътуване,продавача вика: Вие сигурни ли сте,че ще дойдете,защото един поляк иска да го вземе (рекламен трик ми се стори) викам не ве,ей така ще литна от БГ щот си нямам работа + 300км там щото я взех от най-лошата част на немско в едни балкански градчета ... аве с време,следене и постоянство,всичко се намира.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...