Jump to content

Проблем с ключ (не искаше да се извади)


alexxk

Recommended Posts

@zdrash: ако е от версията, мога да ти цъкна по-стара и по-нова от 18.9.1 и да пробваш с тях?

и моят е от sklad66 и за сега нямам проблем

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пише че е активен лиценза. Преинсталирах програмата за всеки случай, но без успех. На теста си намира интерфейса и пише че всички портове са ОК, но не ще да отваря модулите - пише ерор конектинг модул или нещо такова.

Първо започна преди 3-4 дни като пусна аутоскан да пропуска по някой модул ( кент рич модул), но ръчно ги отваряше, а на следващия ден изобщо спря да ги отваря. 

От ОЛХ някъв ментак е. Пише че е HEX V2 на кутията и е с диоди, но на теста излиза тип HEX. Някой чип се е изпържил сигурно. 100лв назад ама поне го ползвах 2 години. Ще взема и аз от склада този път. 

Сега го отворих и му понатиснах контактите с отвертката и ще пробвам пак утре, но не очаквам да тръгне. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...
На 5.03.2021 г. at 20:13, Г.Гергов написа:

А6 C6 2006 TDI 3.0 Quattro

От вчера вечерта ми направи проблем и почна да примигва лапмата за свещите и на 1-ва дигаше обороти много над 4 хиляди ,без да смени на 2-ра или каквото и да е ... Като набиеш S на скоростите и сменяше на 2-ра и вече всичко ток ,колата лети както си трябва ....Обаче!! ":) Прибирам се вечерта и ключа не иска да се извади ,заебах я с ключа вътре и се качих да чета тука във форума за какво иде реч :) Видях далавеката с кламера до ключалката и го извадих без проблем ,волана се заключи и всичко си мислех ,че е ок (лампата за свещите все още мига ,но колата пали от раз) излязох от колата и не искаше да се заключи от дистанционното и мигаше само червената лампичка на него като луда... заключих я от шофьорската врата и нормално нервен се прибрах да дочета за какво става въпрос.

Главата ми се замая от какво ли не по темата и ебати сумите и какво ли не ,бях се приготвил да се извадя с кинти както си трябва ... Днес на делфи не показа никакви грешки колата и се отчаях и директно я закарах в автосервиз в Надежда 5 или Връбница 1 -Автосервиз Корект ... Момчетата ми я оправиха за 3 часа ,че имаха работа :)

Оказа се прецакана стоп машинка ,колата си мислела ,че непрекъснато и е натисната спирачката и не знам си какво си и за това не ми давало да си измъкна ключа ,за това са мигали свещите и за това колата била влязла в някакъв си авариен режим или нещо такова. Никога не беше ми го правила до сега ,проблема беше отстранен за по-малко от 24 часа ,така ,че 1-во благодаря на форума за информацията и 2-ро тъпите диагностики от сорта на ELM327 и Delphy и VAS 5054 НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО!!!  Качиха я на арабийска диагностика и си показа всичко и си спестих хиляди ядове и пари. Пичовете ми казаха ,че обикновено е това в най-добрият сценарий. Дано съм бил полезен с моя опит с въпросният проблем. Радвам се ,че не е турбото :) Поздрави на всики!

 Ти ми оправи вечерта(надявам се).И аз барах по колата,понеже сменях радиаторче на парното,прецаках стоп машинката и взе да ми прави същите неща,като при теб.Утре отивам да купя нова и се надявам,че ще се оправи🤞🏻

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ZX10R: тази кола се побърква, ако стоп машинката не работи. В ABS модула можеш да видиш живи данни - brake switch по спомен и дали става 0 и 1, когато натиснеш спирачка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5.01.2024 г. at 2:04, OvivO написа:

Поръчах я,трябва да дойде по обяд.След като я сменя,ще я видя и на диагностиката.Нещо специфично при монтажа и поставянето на машинката има ли?И ще изгаси ли стоповете,понеже със старата светят постоянно или трябва пак през ВагКом?

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 22 часа, OvivO написа:

 

Както казах по-горе,сменях радиаторче на парното,бъзикнах машинката нещо и от тогава съм с проблеми.Свети подгрева на свещите,ESP,не ми пуска ключа,не минава на горна предавка от първа,ако не го направя ръчно иначе нагоре си ги сменя нормално.Не ми работи и автопилота,светят ми и стоповете постоянно.Всичко стана след като барах нея,преди това всичко беше наред и не вярвам толкова неща да се прецакат едновременно от веднъж.

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...