Jump to content

Избор на зимни гуми за СУВ...


Recommended Posts

Здравейте, колеги! Размерът е 265/45/20 и се чудя между Dunlop Winter Sport 4D (509 лв/бр.), Nokian WR SUV (508 лв/бр) и Toyo Snowprox S954 SUV (424 лв/бр.)

Клоня към TOYО, до голяма степен заради цената, защото 200+ лева за гуми ме плашат и са ми над психологическата граница..Ако обаче смятате, че разлика в качествата е заслужаващо си голяма, ще си прескоча границата. Ще съм благодарен за мнения и впечатления. :) Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този модел на Toyo е нов и едва ли има хора, които да могат да го сравняват с други. Аз взех такива, но 19-ки. Ако можеш да сложиш 255, там цената ти е 377лв. А, и наистина на гумата си пише made in Japan, ако това има значение за теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Карам с Toyo S954 205/55/16 купени миналата зима и впечатленията ми в този размер накратко са ,че са идеални като за бургаска зима т.е .държат добре на сухо ,мокро и киша . В дълбок сняг не теглят особено добре (сравнено с предните ми зимни гуми Мишелин А4 на няколко сезона  )и не съм затъвал благодарение повече на куатрото отколокото на гумите . Като за зимни гуми не са особено шумни ,но не са и от най-тихите  .За парите си(в моя случай) стават  и аз лично ги взех главно защото зимата рядко пътувам извън града  ,но ако се вземат за сериозна зима с често извънградско каране по разни хендеци , бих избирал между Дънлопа и Нокиана .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...