Jump to content

Предно стъкло: ново или поправка на старото?


Vaillant

Recommended Posts

Имам една малка пукнатина на предното стъкло. Става дума за А4 В5. Проблемът е че е доста ниско до капака: т.е. от вътрешната страна няма достъп до това място.. Само отвън. Чувал съм че се лепят стъкла и този вариан ми се струва добър. Само че си нямам идея къде и колко :hilezh: Другото е аа сменям с ново. В този случай ме притеснява дали ще го направят като хората и качествено ли ще е новото стъкло.. А и всичките разправии с маркировка и т.н. За стикерите знам че ги мастят.

Ще съм много благодарен ако ми дадете някой съвет!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и мен ми се иска да мина с лепене. Само че не знам сервиз.. Става дума за софия :hilezh:

Иначе говорих с "кобра" : казаха ми около 130~140лв всичко, но си нямам идея какво стъкло ще ми сложат :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми в Кобрата ще ти метнат някой Дораглас, правен в Туркестан. Иначе сервиз в София знам един на Сливница и Раковска. Там, където маркират автомобили, гаражчето след тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдам, потърси във форума, имаше няколко теми по въпроса, дори мисля бях качил карта :hilezh:

На мен на една люспа оправянето й струваше 20лв и след това застрахователите вече поемат риск и на предното стъкло !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре виж ако можеш да го лепнеш. Аз заради 2 малки отлюспени парченца, дето ги търпях цели 2 години, реших да го мина челното стъкло по каското и познай ... :hilezh: Първо в Мустанг - дърво, а после и в Кобра - пак дърво! Тези стъкла за по 130-140 лв явно не стават - някакви несразмерни такива - страничните лайсни не могат да ги покрият изцяло, а има и някакъв проблем от вътрешната страна на купето - таблото нещо не пасва в двете краища. Ако знаех за тези проблеми въобще нямаше да си сменям стъклото! Оригиналното си е оригинално.

:hilezh: Сега мъдря някакъв вариант пак да сменям челното стъкло, но този път да е както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стъкла лепят на ул. "Тинтява" мисля № 100 беше. Улицата се намира между Басейна Диана и стига до моста между Кат и Интерпред

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-ремонт стъкла-София кв.Дианабад ул.”Тинтява”№100-02/9624833, 0898586363;

София кв.Гео Милев-0887725444;

София Сточна гара,близа до Сливница и Раковски

Това имам в тефтерчето си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На А4-ката имам две пукнатини на предното стъкло,по 3-4 см...лепени са преди 3 години и не са мръднали...Особено пък за такива дребни неща никога не бих си сменил оригиналното предно стъкло с някакви боклуци :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де не разбрах каква е съществената разлика между оригинално и не такова.Аз вчера пукнах мойто отстрани.Днес обикалях за стъкла от 130 до 170 лв. искат за смяната.И се чудя какво да правя. :hilezh:

Някой знае ли колко струва оригинално?

Автокаското ми е в ДЗИ но не признават щетата-има откъртена люспа от преди това,но даже и да го бяха признали пак щяхя да ме пратят в Кобра.Почти всички работели с тях.

И какво да гледам или питам преди да се съглася да ми го сменят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз наскоро имах драма с челното стъкло и събрах доста информация. Има огромна разлика между оригиналното и всякакви други турски заместители за 100-200лв. Един съвет към всички: дръжте се за оригиналното като удавник за сламка! Не знам дали знаете, но това не е просто стъкло, всъщност изобщо не е стъкло, а някаква пастмаса или нещо подобно. Прави се доста сложно като се пресоват под налягане няколко слоя. Затова оригиналното е толкова скъпо. Има проблеми, които могат да се оправят. За София не знам сервизи, аз с много търсене си намерих в Пловдив много читав човек, за мен е голям майстор и специалист. Ако опреш до мен, пиши ми да ти дам координати, може и през уикенда да ти го ремонтира. Аз лично бих изпаднал в депресия за няколко дни, ако ми се наложи да си сменя оригиналното стъкло с ново, но турско такова.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...