Jump to content

Led крушка за лупа със залъгалка - откъде?

IDIM

Recommended Posts

Здравейте, реших да премина на led крушки за късите фарове за Audi A4 B6, но след като сложих стандартни, ми изписа грешка т.е. въобще не я разпознава. Крушката свети, но пък лупата не свети. Един майстор ми каза да търся led крушки за лупа със залъгалка. Те били по-къси и по-тесни от стандартните и са без вентилатор, а самата залъгалка представлявала пластинка на крушката. 

Виждали/ползвали ли сте такива и въобще как изглеждат и откъде да се снабдя с тях?

Благодаря предварително!

Не искам да правя реклами или нещо такова, но си поръчах от тук :

http://www.ledwhitepro.com/bg-led-крушки-за-фарове-1/led крушки за фарове c6-bg/led крушки за фарове h7 cob-bg.html

Нарочно си търсех с гаранция, защото знам че често дефектират. Монтирах ги лесно - събират се спокойно във фара без преправяне. Не ми дават грешки на борд компютъра. Ползвам ги от 3 месеца и до сега не съм имал ядове с тях.

Колега, като осветеност как са? По-добре ли се вижда от халогенна крушка или е същото само че бяло?

Edited by VBI
Цитиране на предходно мнение!

Не,че нещо но я си пусни радиото на включени лед светлини и виж да видим имаш ли смущения?

Аз за малко да свалям конзола и да се мъчем с антената.

Колкпто повече лед толкова повече смущения,за да няма такива има с резистори.

Аз съм с 55в лед на всичко отпред освен габарита.

Като осветеност са добре но мисля,че филипс диамонд или силвър са си по-добре.

Според мен, като осветеност са като китайски 35 вата ксенон. Естествено на мокро с тази бяла светлина е по-зле. от халогенна крушка. И не, нямам проблем с радиото или някакви смущения - може просто да съм случил на партида, знам ли.