Jump to content

Ninio

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Ninio

  1. Останаха бравата и кабелите! Бравата - 50лв Кабелите - 10лв
  2. Браво на колегата! Много полезна тема, благодарение на която при идентичен проблем - нагоряла клема на левия мигач...поправих и сега всичко си работи нормално. Аз реших да подложа една медна пластина под оригиналната и ги запойх една за друга като напълних и на ненагорялата част от пластината. Става почти като оригинално и всичко това отне доста малко време(Може би 2 часа) стига да имате налична медна пластинка със сходна дебелина. Изрязваш по размер като старата и всичко се събира обратно на място.
  3. Има една клапа която се отваря в колектора при подаване на газ виж дали работи...задейства се от един клапан който завърта клапата и вкарва повече въздух
  4. Покарай я 1 седмица само на бензин и след това ако пак го прави виж маркучите и клапаните.
  5. Аз си закачих радардетектора на предпазителя на радиото...
  6. Ninio

    Влага в купето, А4 Б7

    Отпуши си дренажите и си изчисти калниците...Ето малко снимки на дренажите.
  7. На първо време си смени гарнитурата на капака...като гледам тази с нагара плува в масло. Провери си и другите...може да зачистиш и да ги пробваш ако не сменяш всичките. Разхода на масло за жалост не е само от там
  8. Здравейте, отварям нова тема защото след дъждовната пролет и наводнените коли си изчистих калниците...направо незнам как са изкарали без да избие ръжда. Страшно много боклук(кал, листа и др.) изкарах особено от единия. На баща ви шкодата бяха пълни и двата калника и други приятели се оплакаха от същите неща. Препоръчвам да си открехнете подкалниците (не е нужно даже да ги сваляте нито тях, нито гумите) и вижте какво се случва в калниците ви...става за 20 минути. Успех на всички.
  9. Здравейте имам следния проблем - колата ми(2.0 бензин) губи малко антифриз и мисля че е от тук. Някой знае ли дали мога да го поправя или трябва да го сменя?
  10. След като си го поставих аз внимателно и кадърно...не съм имал проблеми с карето. Моят съвет е да подмениш зегерката и хубаво са огледаш полуоската...виж дали има голям луфт като я дърпаш навън и после обратно към скоростната кутия. Не трябва да има прекалено голям луфт...ако е така я свали с вътрешното каре и погледни там също има зегерка. Успех и пиши какво е станало.
  11. Zimmermann сложих и на двете коли и съм много доволен.
  12. Може да прегряват и затова да премигват
  13. Колега, като осветеност как са? По-добре ли се вижда от халогенна крушка или е същото само че бяло?
  14. Колеги от къде може да влиза вода отзад в дясната страна (не тази зад шофьора) на пода...и то стои като петно в средата без около него да е мокро?
  15. Става въпрос за крушките за габарит на фаровете...не може никой да не знае, моля за съдействие!
  16. Някой може ли да ми каже код на цокъла на габарита, че са ми счупени щипките и не държат. Може и линк също от където да ги поръчам.
  17. Питам те при каква външна температура изчезва парното? Ако не губиш антифриз и казваш че скоро си сложил газовото, то от него вероятно е проблема...понеже за да ти стопли по-бързо изпарителя го свързват в паралел и когато стане по-студено ти се губи парното когато те подаваш газ
  18. От изпарител на газовата... Забелязал ли си при каква външна температура го прави?
  19. Със сигурност не се е оправил, но факта е че колата сега работи добре на газ. Това че ти работи колата добре на бензин, а на газ не...не означава че проблема е само в газта...Затова имаш и висок разход на бензин, а при газта как е? Ако колата има нужда от гориво поради някаква причина(проблем), а на газ е ограничена е нормално да не работи добре...опитай и кажи, ако ли не на майстор.
  20. http://www.audizine.com/forum/showthread.php/630122-Audi-OBD-2-amp-DTC-Fault-Codes-list-(Part-2) https://www.automotive-manuals.net/audi-fault-codes/ И този е от форума: И моя съвет е да я покараш малко на бензин...около 150-200км и да видиш после на газ как ще се държи. Имах подобни проблеми и сега работи добре на газ...
  21. Бравата - 70лв Дръжката - 20лв Кабелите - 10лв Може коментар на цените!
  22. Да споделя и аз моите премеждия с въпросния клапан...След като видях че не работи го разглоби и установих че е скъсана мембраната. Залепих я с каучукова гума и се работи или е по точно да кажа че се движи, понеже след като подам газ над 3000 оборота клапата се отваря и остава отворена...На видеата които изгледах няма такова държание. Каква може да е причината?
  23. Продавам предна лява (шофьорска) брава за Ауди А4 Б6 от 2.0 АLT. Цена 90лв + кабел за управление. Продавам и дръжка(ключалка) пак от същата кола шофьорската. Цена 40лв.
  24. Здравейте, някой може ли да каже каква може да е причината за скъсана зегерка на външно каре и изваждане при завиване? За сега мисля че е некадърен майстора, който го сменя...но не съм сигурен на 100%
×
×
  • Create New...