Jump to content

Вакуми Ауди а3 1.9 АХФ


yanevbg99

Recommended Posts

Здравейте колеги,предстой ми смяна на вакуми, та ме интересува колко метра маркуч ми трябва,и колко мм ! Също така ако може някой да даде схемата за AHF двигателя ! И къде са 4мм и къде 3мм маркучи :)! Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То не е сложно.Измерваш различните маркучета с какъв диаметър са,измерваш всяко с каква дължина е и отиваш на магазина.След това си ги разкрояваш и ги сменяш едно по едно,за да не им объркаш местата.Елементарно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в първия магазин за руски авточасти и взимаш маркуч за лада за вакума на делкото 4 броя от него трябва да ти стигнат за всички парчета по колата и да ти остане малко,цената му е смешна а маркуча е силиконов и супер разтеглив влиза и на 3мм и на 4мм щуцер без проблеми.

Редактирано от Gostrex
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега то е ясно,че става но смятам да слагам обикновени маркучи ! Защото сега съм с силиконови (сини) и не съм доволен ! Затова ако може някой който е сменял вакуми,да напише по схемата къде колко мм са :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами по мои наблюдения тея маркучи изкарват едно 20-25 години без да се нацепят.Ако мислиш че някой ще тръгне да разглобява и да ги мери един по един,силно ме съмнява.Купуваш си по 2 метра от двата вида,ако вземеш най-обикновен черен маслоустойчив маркуч също има вероятност да зарови колата,после ако ти остане парчетата можеш да ги позлваш за обратната нафта,снадки за чистачките и т.н.Метода е вадиш старите и режеш нови по тях,като не е важно размера да е спазен до една стотна.Цената на обикновения маркуч е 2-3лв/м,този който съм ти споменал е дълъг над метър и половина и цената му беше нещо от рода на едно левче,инвестицията не е голяма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...