Jump to content

Питане за една букса???

kapitango

Recommended Posts

Колата е А6 ц4 1995г. Буксата се намира над краката на водача на таблото с релетата.

Някой има ли представа за какво е оградената в червено букса, Като я включа и окъсява мигачите и започват да мигат като аварийки без значение дали е включен ляв или десен. Като я извадя тази букса и всичко работи нормално. Но ме човърка къде отиват кабелите от тази букса. http://media.snimka.bg/s1/6239/038722838-big.jpg?r=0

Edited by kapitango

За буксата не знам, но дали случайно имаш допълнително монтирана аларма?  Обикновено като се прецакат диодите за светлинния сигнал на алармата става така(мигачите почват да светят заедно) . 

Премахнах всичко допълнително, и аз първо това си помислих, че диодите са пробили но не е от това.

Имам съмнения, че тази букса е за лампите по ремаркето, понеже, вчера открих, че колата е имала теглич, който е свален и най вероятно кабелите са прерязани някъде и не са изолирани. Тези дни ще огледам по-обстойно.

Наскоро свалях допълнително монтиран теглич. Сега захранването за крушките се хваща в лявата нища в багажника на буксите зад стойката на аварийния триъгълник. Отделно върви един кабел до реле 301 за индикация, че теглиш и да не дава грешка за изгорели светлини.

• 1 month later...