Jump to content

Оптичен тунинг проект.


Recommended Posts

  • Отговори 63
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

за калниците се притеснявам дали после ще трябва да сменям окачването. Колко струва едно по ниско и твърдо (спортно) окачване. :bia::D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Тука в форума едно момче продава цял комплект Билщайн пружинии и амортисьори на цената на един шок при кони. Ваш е избора, ако ня бях 4х4 отдавна щях да съм ги откраднал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Пич, това всичкото е излишно, модата на този кич отмина, а това с твърдото окачване е направо ужас за нашите пътища, преди да взема аудито имах астра и аз като теб налях една камара пари у оптика , окачване и тем подобни щуротии и кво стана един сервиз направи луди пари само да ми сменя шарнири и накрайници. Така че сложи си един чип, една схто годе добра джанта , сложи си и едни добри (нормални) двойно действащи амортисьори с едни готини пружини и само подавай газ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всеки втори голф и всяка втора астра накичени като коледни елхи.недейте превръща и аудитата си в такива.по хубаво от изчистения и агресивен на някои модели аудита вид няма :redface:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За този модел този Тунинг е изобщо най добрия няма да стане по добър от този ако ще стане предложете със снимки разбира се не само да говорите щом съм си намислил че ще направя аудито със Тунинг Боди КИт ще го направя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Side2.jpg

Пак на сила те правя човек. Постигни тази броня,джанти фарове,решетка на капака,задна броня и прагове.Сложи и стопове от феислифта на б5 или някакви стилни кристални (не просто каквито и да е,а такива които наподобяват оригиналните,защото се губи магията) Ако са ти останали още пари, сложи и кожен салон и хубава музичка (ако не е с фабрично Босе)

След всичко това не вярвам да са ти останали пари,така че ще си доволен и ще спиш спокоино.

Винаги щом се отнася до тунинг на Ауди,знаи едно - много малко неща отиват,по голям е шанса да се усереш,от колко да направиш нещо красиво.Хората от Инглощад са мислили на времето...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С какъв двигател е машината, която оптично ще тунинговаш ?

Ще бъдела евентуално 1.9 TDI :hilezh: тоя момент винаги ми е бил смешен, няква опртика бърза и ярУстна, а отпред нема никой или в най-добрия случай 110 халипави коня. ;)

П.П Момчето си нема на идея за кво говори с тия тунинги, ма на вас ви се чудя кво се палите чак обяснения снимки, кат от сега ми е ясно кво ще стане, ако изобщи си я купи тая А4-ка, при покупката като и смени консумативите и недай си боже направи някое ремонтче по колата и сички тунинг идеи ще се изпарят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КАЙПО я кажи екстериорен тунинг кога се прави ?? Интересно ми е ?

Бате ако искаш си махни и мотора, па си я точи и си я тури пред блока, мен ми дреме, аз съм малко фен на скандинавския тунинг, ако ме разбираш за кво ти думам ;)цъкни тук да ти се изясни въпроса, да виде прагове и петцевки :hilezh:;););)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми дори и на линка дето го даваш има оптичен тунинг и повярвай ми не са го сложили за да цепят въздуха или за да вървят по бързо. Оптичния тунинг си е едно, силовия друго. Мисля и двата вида са достойни за уважение и тия подигравателни подмятания къв всеки човек, който малко или много иска да си направи колата единствено красива са абсолютно излишни и дразнещи.

Друг е въпроса, че има и хора дето злоопотребяват с пласмасите и т.н. Но това е равносилно да слагаш спортни филтри и т.н. на 1,4 фиатски двигател. Надявам се поне да се опиташ да разбереш, какво се опитвам да кажа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...