Jump to content

Подгреви


Sashop4o

Recommended Posts

Здравейте , известно на всички , че подгрева на страничните огледала тръгва при ниска температура и пускане на подгрева на задното стъкло . Да ама при мен не тръгва при -2 и пуснат подгрев ... Подгревните свещи на антифриза по думите на някои от колегите тръгват при 3 условия , външна температура 8-9 градуса и надолу , на двигатела под 70 и заряд на акумулатора над 13 волта . И пак не тръгват и при трите налични условия при мен . Всички налични датчици за външна температура които знам съм ги гледал на ваг ком и на климатроника и работят коректно , кабелите в маншоните са здрави , всички бушони са здрави , всичко което може да се кодира софтуерно за студени държави е направено и пак не тръгват въпросните подгреви . Ако накой има идеи или подебни проблеми да пише . Понеже вече обмислям с външна платка да си пуском подгрева на антифриза :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А имат ли изобщо подгрев стъклата, и аз така чаках на една предишна кошница топло, ама се оказа, че италианото сложило чисти стъкалца, без грам реотан:lol:.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи това с подгева на стъклата не успях да му разбера принципа и до ден днешен. При мен греят постоянно щом дам контакт и посред лято. Имам датчик на стъклата уж ама пък и двата да са заминали.. все тая. За подгева на антифриза имаше тема във форума как да ги тестваш със vcds/engine/output test.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не схващам как работят.

Под 5 градуса би трябвало да е автоматично, така ставаше няколко дни и преди 15 дни не се включиха сами, трябваше да пусна подгрева на задното стъкло и тогава се включиха.

Оттогава ги пускам директно с копчето.

Но ми се е случвало да трябва да ги пусна два пъти от гореспоменатото копче... Няма логика

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Варианта да се пускат със задния прозорец по ми харесва от колкото автоматично, но не ми се занимава да търся схеми и да преправям.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам още какво е ситуацията , понеже по схеми излиза че копчето пуска плюс през бушон 10А номер 1 и отива директно в огледалата , обаче копчето си пуска плюс , но на 1 бушон има плюс и на контакт дори , варианта е да са с отделно реле под таблото някъде . Понеже релето за задното стъкло е изключително  просто само 4 кабела .. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...