Jump to content

Мнение за конкретно ауди а4 б8


Recommended Posts

Здравейте! 

 

От скоро гледам да сменя сегашната си кола (пасат б5.5 2003г.) и честно казано не се бях заглеждал по аудита, но да попитам за една конкретна обява, дали има смисъл, тъй като е от ниският ценови диапазон.

 

До колкото разбрах въпросният двигател не е кой знае колко проблемен. Освен за дюзи, турбо, съединител (в случаят) и окачване, има ли нещо друго на което задължително трябва да обърна особено внимание?

 

https://m.mobile.bg/details/11552467837253380

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човека пита за проблеми и някой се включва с какъв бил ключът :steinigung:

както и да е по темата 2.0 с ръчка е възможно най-безпроблемната комбинация. Автомобила изглежда прилично, според мен е на доста повече км съдейки от салона, но отиваш гледаш ако ти хареса сервиз и останалото е късмет. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че километрите са може би повечко. Той е написал, че са 190 000, на таблото пише 166 000 - на кое да вярваш. Закарай я при някои, който разбира от диагностики. Иначе гледаш стандартното за дизел - маховик, турбо, дюзи, ДПФ и т.н. На мен също ми допада колата. Може и да си заслужава. Но трябва лично да се види. Задължително пробвай абсолютно всички екстри при огледа (например климатика). Че някой от тях струват доста пари да се оправят. И какъв е тоя акумулатор за 400лв О_о 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И то защото ги пускат на промоция чат-пат, иначе е малко по-скъп. Оригиналния ни акумулатор на дизела изкара 11 години. Сменихме го превантивно преди половин година, без реално да е отказвал. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...