Jump to content

Покупка на ауди а3 8P


Recommended Posts

Здравейте имам желание да си закупя автомобил спрял съм се като първо желание на Ауди А3 1.9 TDI. Бих желал да дадете мнение относно какъв бюджет ще ми е необходим, разбирасе относително е и зависи от модела. Сумата, която съм приготвил е около 8500. Съответно дали биха били достатъчни за закупуването и съответно първоначално обслужване. Като второ желание ми е голф 5 същия двигател. Мерси на всички включили се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двулитровият PD двигател в това купе по нищо не отстъпва по здравина. Има  много предимства и доста по здрав и комфортен за употреба съединител. Търси си добре оборудван автомобил. Такива с 1.9 са бели лястовици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@МММ1 С какви екстри би могла да е оборудване една A3-ка? Аз се сещам само подгрев на седалките, темпомат, сензор за дъжд (ако слагат изобщо) и кожен салон (който за някой е екстра, но за други е недостатък). Иначе аз съм за 1.9tdi мотора. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да стигне горе-долу, стига да не вземеш някой пълен кош- от значение е и дали търсиш кола с 2 врати или Спортбек с 4 врати.

Ако не си карал кола с такъв мотор, пробвай за да видиш дали ще ти допадне. Лично аз съм доволен от 2.0 и винаги бих предпочел него пред 1.9 :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задължително гледам с 4 врати. Не е проблем и 2.0 да бъде в крайна сметка нак-доброто което изпадне. Досега дизел не съм карал така, че ще бъде ново за мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без значение дали ще бъде 1.9 или 2.0 - харесваш нещо и задължително диагностика да се видят дюзи, грешки и дали няма драми с налягането на турбината. Всичко друго е на късмет. 

Ако не си карал дизел досега, подготви се в началото за тракане и груба работа на мотора...после се свиква :hilezh: 

И с двата мотора, очаквай среден разход около 6/100, което е приемливо. Ако си спокоен шофьор и спазваш ограниченията извън града- разходът е около 5/100. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...