tivanov1991 Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 Здрвейте колеги, копчето ми на колата за ръчната е без автоматичният бутон. Интересува ме някой сменял ли го е, ако да, нека каже дали е лесно или трябва да се разглабя цялата конзола П.С в снимкитв съм прикачил бутона, с който съм в момента и бутона, който искам да поставя Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jass Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 Това си мисля е отделна екстра - auto hold. Вече дали може са се активира - не съм запознат, но за смяната ще трябва се разглоби всичко около скоростния лост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tivanov1991 Posted August 15, 2019 Author Report Share Posted August 15, 2019 Да аз за това пиша, защото мисля, че ще трябва цялостни разглабяне на конзолата, но ако някой го е правил и знае дали може и как ще съм благодарсн да ми пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhi406vt Posted August 18, 2019 Report Share Posted August 18, 2019 Не е чак толкова страшно, виж тука - - ти си до втората минута. Доколкото знам не ти трябва нищо друго освен копчето и кабелите - https://www.kufatec.com/en/assist-park/auto-hold-hill-hold/complete-kit-auto-hold-hill-start-assist-for-audi-a4-8k-a5-8t-q5-8r-42245 Но може да споделиш ако го направиш как стоят нещата все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tivanov1991 Posted August 18, 2019 Author Report Share Posted August 18, 2019 Аз все си мисля, че ако да на една букса няма да има нужда от допълнително окабеляване Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUGO Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Не е само копчето. Има окабеляване доста голяма играчка е точно тази функция. Има изписано по чуждите форуми, ако се интересуваш потърси и ше намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts