Jass

Members
 • Content Count

  1,193
 • Joined

 • Last visited

About Jass

 • Rank
  ATC

Друго

 • Kaра
  ше 4F... Q5...

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

2,175 profile views
 1. Има регламент на ЕС, че всички МПС трябва да имат такава система. Както преди години за дневните светлини. Базово е през ABS-а. Ако е поръчана с TPMS датчици ще имаш на всяка гума налягането някъде из менютата. И да - казва коя е спаднала.
 2. Ще свети жълтата лампа на таблото все едно имаш мека гума. Чисто нови обучени датчици са около 300лв комплект.
 3. Ходенето по мъките и обикаляне по сервизите ако ти доставя удоволствие и те прави щастлив - продължавай. Аз гледам да си правя максимално лесен и приятен живота, като това не включва лъжа и измама! Ще опишеш какво е настоящото положение и бъдещият купувач ще си прецени дали го устройва…..
 4. Значи все пак има някакво решение - Нотариус!
 5. Тези, които нямат S, имат копчета за Audi Drive Select. Иначе не е проблем, че апаратите са червени, зелени или жълти, както и стоповете дали са с фолио. С кутията трябва да се Фнимава! Аз на Q5-цата дадох един път близо 2к за съединители и след някви км още над 1к за клапани и лентов кабел на мехатроник. Но поне стана кутия, че има вариант да набиваш пари и пак нищо…..
 6. Ако ще върти 30+ хил км на година да, иначе твърдо не, стига с тия дизели и тая икономия, която ти излиза през носа после! Не случайно иска 3.0Т - един от най-добрите двигатели в Ауди!
 7. Основно градско = никакъв дизел. Взимайте най-запазената бензинова от частно лице. Или директно от търговец по снимки без да минава пудрене.
 8. Извод: По-добре 3.0тди с ремап от 4.2тди сток. А най-добре 4.2тди с ремап 😉
 9. Jass

  Adblue faulf

  Трябва да се закачи и да си каже кое точно от системата adblue не работи
 10. Целият маркуч се сменя - дълъг е. Оказва се често срещан проблем - би трябвало да го имат наличен в ПСЗ.
 11. Аз вместо Toyo - бих взел Nokian powerproof в този ценови клас. Най-лесно е да кажеш - купи си скъпи гуми от високиЯ клас. Всеки иска да кара с Michelin /примерно/, ама също така и всеки си преценява колко пари му се дават. В този размер има от 100 и малко до над 400. За 300лв ще се купят много прилични гуми.
 12. Решетката не е s-line, а S6. Има вътрешен s-line и таванът не е алкантара, а черен плат. Джантите са от allroad супер тежки, но пък здрави. Такава кола от автокъща и на снимки не бих погледнал - купуват ги между 2 и 3 хил евро.... и е яко руска рулетка на какво ще попаднеш!
 13. В Q5 2.0 CAHA харчеше между 6 и 12, по-скоро 9-10. Това средно за 60+ хил км.
 14. Натоварена е с екстри, хубав двигател /макар и дизел/ с хубава скоростна кутия, обаче тва описание.... тия са някви бесни селяни. Да не се окаже само, че е на 300+ хил км
 15. При предишните е 6г или 180хил км. На една Q5-ца се скъса на десетата година.