Mitrofanov Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 Привет, колата ми е 2002 година, фейслифт, 4 врати 8L. Понеже съм си харесал един салон от 8p s line, се чудя, дали ще станат да се монтират седалките отпред и отзад без проблем. Салона е доста добре изглеждащ, но е 1000лева. Продавача ме уверява че ще станат понеже и двете коли са а3-ки. Нямам възможност, като време, да ида на място да ги пробвам, затова ще ползвам куриерска фирма за покупката и вашите мнения, разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enkoff Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 (edited) 1000 лв. са много пари според мен. Виждал съм няколко обяви за по 500-600лв.в идеално състояние. За съвместимост не знам, но не се подвеждай по това, че и двете са а3. Edited August 26, 2019 by Enkoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoleo Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 Няма как да паснат директно без сериозно преправяне. Да не говорим, че еърбеговете в предните седалки и с преправяне едва ли ще станат. Рекаро салона на А3 8L е страшно удобен и добре изглеждащ, можеш да си потърсиш такъв. Другите варианти са от S3 8L или от TT 8N. Отделно както каза и колегата преди мен този салон за 1000лв е скъп, освен ако не е като нов и няма подгряване, ел. регулиране и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrofanov Posted August 26, 2019 Author Report Share Posted August 26, 2019 Благодаря, колеги. Явно ще се насоча към друг вариант или просто няма да ги сменям сега. Очевидно човека просто е решил да си разкара салона, затова така да ме е убеждавал, че става. В друга тема, на този форум бях чел, че дълбокото рекаро на 8L е по удобно от това на 8P, но седалките на s-line изглеждат доста по красиви и удобни. Все пак благодаря ви ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobitur Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 На 8л от с3 може да намериш за макс 600 лв. И ако е английска сглобка само кантата се прехвърля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts