Jump to content

Салон от 8p

Mitrofanov

Recommended Posts

Привет, колата ми е 2002 година, фейслифт, 4 врати 8L. Понеже съм си харесал един салон от 8p s line, се чудя, дали ще станат да се монтират седалките отпред и отзад без проблем. Салона е доста добре изглеждащ, но е 1000лева. Продавача ме уверява че ще станат понеже и двете коли са а3-ки. Нямам възможност, като време, да ида на място да ги пробвам, затова ще ползвам куриерска фирма за покупката и вашите мнения, разбира се. 

1000 лв. са много пари според мен. Виждал съм няколко обяви за по 500-600лв.в идеално състояние. За съвместимост не знам, но не се подвеждай по това, че и двете са а3. 

Edited by Enkoff

Няма как да паснат директно без сериозно преправяне. Да не говорим, че еърбеговете в предните седалки и с преправяне едва ли ще станат. Рекаро салона на А3 8L е страшно удобен и добре изглеждащ, можеш да си потърсиш такъв. Другите варианти са от S3 8L или от TT 8N.

Отделно както каза и колегата преди мен този салон за 1000лв е скъп, освен ако не е като нов и няма подгряване, ел. регулиране и т.н.

Благодаря, колеги. Явно ще се насоча към друг вариант или просто няма да ги сменям сега. Очевидно човека просто е решил да си разкара салона, затова така да ме е убеждавал, че става. В друга тема, на този форум бях чел, че дълбокото рекаро на 8L е по удобно от това на 8P, но седалките на s-line изглеждат доста по красиви и удобни. Все пак благодаря ви !