ahmedhalil122 Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 Здравейте. Порових из форума, но не намерих точно моя проблем,което е следния. Исках да изкарам километража и го изкарах де, но по време на изкарването ако не се лъжа колата беше на габаритни светлини, не съм сигурен дали беше на контакт, май не. После сложих буксите тръгвам да запаля, колата пали но гасва за 2 секунди, не ми свети часовника, километрите, стрелките, лампата за габаритите, но като пусна мигача примерно работи, или пък като пусна дългите пак ми показва на таблото. Колата е 2000г дизел 110ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evg_eni Posted November 8, 2019 Report Share Posted November 8, 2019 (edited) Като свалям километража винаги откачвам клемите на акумулатора. Но знам че много хора ги свалят дори на работещ двигател с цел да проверят друг дали работи заобикаляики имобилайзера(понеже колата вече е запалена). Според мен нещо се е бъгнал твоя, опитай да откачиш захранването за няколко минути да видиш ще има ли ефект. Edited November 8, 2019 by evg_eni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmedhalil122 Posted November 9, 2019 Author Report Share Posted November 9, 2019 (edited) Няма резултат. Edited November 10, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veselin velchev Posted November 9, 2019 Report Share Posted November 9, 2019 Ако таблото е от френските може и да е финиширало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahmedhalil122 Posted November 9, 2019 Author Report Share Posted November 9, 2019 (edited) Jager е, работи наполовина, мигачи, дълги, акумулатора светва, свещите, но часовника, километрите и фиса бе бачкат, изобщо няма ток май Edited November 10, 2019 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted November 10, 2019 Report Share Posted November 10, 2019 Изгорял е бушон номер 15. Подмени го и таблото ще светне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts