Jump to content

Крушки за къси светлини?


a4all

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Карам А4 Б6, фаровете са със лупи. Късите светлини са с ксенон, не с оригинален, аз го слагах. Но както при всички боклуци докато му изтече срока на гаранцията, я баласта, я крушка и всичко приключва до там. Въпреки че изкарва много добра светлина, не ми се дават всяка година по над 150 - 200лв. за ксенон. Пробвах преди време LED крушки, бях потресен, особено извън градски условия почти всеедно карам без светлини.

Та въпросът ми е, ако може да ми препоръчате какви хубави и силни крушки H7 да си взема, за да ги сложа и да не се занимам повече със глупости?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм вече малко над година със Osram Night Breaker Laser на късите и дългите и с Night Breaker Unlimited на халогените. Светят по-силно и по-бяло от обикновените халогенни крушки, ама не със 130% повече както пише на кутията. Тези крушки горят по-бързо от обикновените халогенни, така че на всяка цена трябва да си пазиш бележките в случай че някоя изгори преди 2-годишната гаранция да изтече.

 

Начина по който ги карат да светят по-силно без да са повече ватове ги кара да горят значително по-бързо. Нажежаемата им жичка е по-тънка и по-къса от тази на обикновена халогенна крушка, но със същото съпротивление.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно щото му трябват други фарове?

И аз също искам да попитам от кои халогенни крушки сте най доволни. Аз и на късите, и на дългите съм с Philips +60%. Не съм пробвал с други крушки и не знам дали светят силно или слабо.

Редактирано от ads
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+1 За Осрам найт брейкър лазер. Не е ефтино ама.. Си заслужава от всякъде. Аз се бях отчаял на В8. Оригиналния е трагедия вече на тия години. Осрама  ме изненада много приятно на сухо и особено мокро! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май има доста добри отзиви за Osram Night Breaker Laser, за пореден път. Ще ги пробвам, пък после ще напиша мнение. Имате ли някакви препоръки от къде да ги закупя (онлайн, магазин) или няма значение?

Благодаря, колеги!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземи ги от магазин който няма да е изчезнал след 2 години, в случай че една от тях изгори и няма да се правят на интересни по време на рекламацията. Моите ги взех от HomeMax.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...