Jump to content

Врати за А4(В8) комби 2010


odzhakov

Recommended Posts

Добър ден колеги,първо искам да честитя коледа и новата 2020 година на всички от форума!!! Искам също да ви пожелая много здраве, успехи и без аварийна нова година!!!

Също така бих искал да ви попитам ,може ли някой от вас да ми предложи или помогне да намеря 2те десни врати предна и задна за А4- В8 авант. Колата е от 2010г,стъклата са електрически.За мен е важно да нямат удари и някакви минали травми и инциденти! Оборудвани или не не е важно,важното е да са в добро състояние! Благодаря много на всеки,който може да ми даде някаква информация!!!  Благодаря ви още веднъж и нека новата 2020та ви донесе само страхотни моменти!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте колеги, аз си реших проблема,намерих си врати ,но от друго място! Сега пиша във връзка с фирмата,която отговаря  на линка ,който ми даде колегата "Алекс 67" . Още веднъж ти благодаря колега,че се отзова на въпроса и молбата ми! Искам обаче ,да споделя с вас,за да знаете,че тези хора се отнесоха страшно не сериозно към мен!!! Имайте това на ум ,ако ви се наложи да ги търсите за нещо! 

Поздрави от мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам да го разбера, нямам личен опит с тях, просто единственото инфо по въпроса, с което разполагах към момента. Коментира се, че и в този форум членуват хора от този бизнес и ако някой би могъл да те насочи ще е ОК. Аз не ги зная кои са. Сега ми е малко криво, да си призная след коментара на колегата... 
Поне свърши ли работа? Емоциите са отделна тема...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...