Jump to content

Относно ремонтен комплект щипки за фарове А3 фейслифт


JoroA

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Щипките/държачите/ на фаровете ми се бяха счупили преди няколко години ми ги залепиха с поялник, но явно това не е решение , защото едната пак се счупи , а другата е тръгнала също...

Видях в горната страна на фара , че има канал и дупка за видия за монтиране на допълнителни щипки. Та ме интересува къде може да си намеря ремонтен комплект щипки за  А3 8L фейслифтови фарове. Ако може да ми препоръчате откъде мога да си поръчам. Благодаря ви предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ако е това от снимката която пращам с номер 15 номерата са 8P0 998 121 за левия фар и 8P0 998 122 - десен. Малко не ми мязат на щипка, но дано съм помогнал.Само това се води ремонтен комплект.

Screenshot_2020-06-19 ETKA Audi(2).png

Редактирано от Krasi F
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, това на снимката е за 8P , за 8L номера е 8l0998121 ремонтният комплект , дават го и за ляв и за десен фар, намерих в два сайта, но казват , че не са налични....

Ето , това ми трябва, но го има само по чужди сайтове и то на над 40 лв за тези пластмаски....

s-l1600.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей така темите са най-полезни. "Реших си проблема, заключвайте". И някой със същият проблем като изкопае темата, да се чуди какво и как е станало.:hilezh:

Как са се счупили тези щипки? Два комплекта фарове съм прехвърлял като карах моят кош, и не съм виждал подобно нещо, а едните фарове ги взех за без пари от кола с челен удар. Пак бяха здрави щипките.:nixweiss:

Редактирано от s7r3l0k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно с годините и от температурата на двигателя и слънцето, които загряват сериозно коша отвътре , пластмасовите елементи остаряват , опичат се и губят еластичните си свойства. При лек челен удар в следствие на внезапно спрял автомобил отпред, щипките се счупиха, номера се беше леко изкривил , други поражения нямаше. Ремонтния комплект намерих в един бг сайт за около 22 лв. Ако някой се интересува ще му пиша на лично сайта за да не стане , че правя реклама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...