Selskiq Report post Posted November 21, 2020 Привет колеги, ще регистрирам скоро q7-цата в кат и ме притеснява заедното светене на мигач и стоп. Имам човек, който ще смени диодите за да светнат жълто, но не можах да намеря информация как да прекодирам и разделя стопа и мигача. В чуждите има за ауди q5 информация, но уви при мен не се получава. Ако някой може да помогне с кодировка,ще съм много благодарен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zhelyazA6 Report post Posted November 22, 2020 Трябва компютър и заигравка. Едва ли някой знае кодингите за конкретната кола. Всяка платформа е различна. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Selskiq Report post Posted November 24, 2020 Аз имам VCDS но като гледах за да кодирам каналите на мигача и стопа ми иска security access, който не успях да намеря за q7. Ако някой има и знае кода или може дистанционно да го направи ще съм много благодарен. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zhelyazA6 Report post Posted November 24, 2020 коя година е колата? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Selskiq Report post Posted November 28, 2020 Благодарение на колега от форума в Стара Загора, вече светят разделно мигачи и стопове. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mshbul Report post Posted November 28, 2020 е кажи как се прави Quote Share this post Link to post Share on other sites
Selskiq Report post Posted November 28, 2020 (edited) Колегата @around1 го направи и не знам къде и какво написа през VCDS-a. Той може да даде повече информация. Edited November 30, 2020 by VBI Грешка в цитата Quote Share this post Link to post Share on other sites