Jump to content

Проблем с едната крушка на стопа


dodko

Recommended Posts

Здравейте, колата ми е A3 8PA Sportback 2007г. Преди няколко дни ми светна грешка на таблото за левия стоп, при което проверих и наистина светеше по слабо от десния. Разглобих го и видях, че от двете крушки дясната не свети. Купих нови крушки, смених дясната, но при включване на светлините светват и двете крушки и след 3-4 сек дясната изгасва и остава да свети само лявата. Реших да сменя и лявата, но пак е така. Като махнах лявата крушка забелязах, че пластината е леко окислена, но крушката си работи без проблеми.

Та понеже не съм много запознат, въпроса ми е дали тази окислена пластина нещо прави проблем или нещо в самия стоп се е прецакало? Всеки път като пусна светлините, крушката светва за 3-4 сек и после остава само другата, но грешката на таблото излиза веднага. Друго което ми направи впечатление е, че откакто стана това, при запалване ми излиза и грешка за задния ляв мигач, но като го пусна си работи и грешката изчезва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Погледни и пиновете на буксата да не са нагорели, имах проблем с ляв габарит от нагорялата букса. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бих те посъветвал първо да пробваш със зелената част на гъба за миене на чинии, не с шкурка. Ако решиш с шкурка, да е фина, поне 1000.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С гъба нищо няма да стане. Шкурката може да е и 400. Пластинките не са толкова тънки и няма да свършат след зачистването, а и колегата няма ги търка цял час. Достатъчно е да се стигне го чист метал. Става за секунди.

 

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, може и да си прав. Мислех си да не се надере пластината и след това да се получава нагар по-често. А дали няма някакво покритие или цялата пластина е от един материал?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понякога има, но след като вече се е образувал нагар най-вероятно е заминало. Това означава че след 2 -- 3 години пак ще се окисли и ще трябва пак да се чисти. Ако пък влиза вода - доста по-често.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...