Jump to content

Халогени на А3 стартират заедно с габаритите


s7r3l0k

Recommended Posts

Мъчим се с мой познат да разберем каква е причината халогените на колата му да се пускат заедно с габаритите. В момента, в който се завърти ключа от нулева позиция на габарит, светла символа за халогените на ключа и се пускат и самите те. На къси също светят, дългите не ги пробвахме. Издърпване на ключа в положение халогени не прави нищо, но второто издърпване пуска задната светлина за мъгла. Колата е купувана сравнително скоро, от Холандия или Белгия. Инсталацията не изглежда да е претърпявала промени, но не мога да потвърдя. Къде можем да търсим дали е правена промяна по инсталацията? Възможно ли е проблема да е в ключа, след като и без да се издърпва назад светят халогените? На човека му се налага да пътува често и се опасява от глоби. А с тези мъгли, изваждането на крушките не е опция.

Моят кош също беше с халогени, но подобно явление нямаше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би да е направена с ВАГКОМ така, че фаровете за мъгла да играят роля на дневни светлини. На A3 8P я има тази функция. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма такава възможност при 8L, със сигурност е пипано по буксата на ключа за фаровете или по голема простотия да са ги вързали за габарита.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Модификацията е направена в самия ключ на фаровете или кабелите преди буксата му. Извади го и разгледай, би трябвало да видиш някакъв мост.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И виновникът се оказа.. самият ключ за светлините. Проблема е в електрическата част на ключа, механичната беше добре. За щастие, модификации по инсталацията няма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...