Jump to content

Смяна на скорости


fxa

Recommended Posts

Така, моите скорости приключиха, и вместо да ги ремонтирам този път реших направо да ги сменя. Няколко телефона и "идеалният ми план" сработи. Вече съм собственик на кутия втора употреба ( моята е HKG, а новата JMT) и няколко дни по късно вече е на колата. До тук всичко беше ок, плана ми работи перфектно до момента в който не видях че новата кутия е с компонент протекшън. Сега питането ми е ако преместя само компа ще я бъде ли или да се гръмна с патрони за глиган и да пращам моята за ремонт. Или трети варянт да я карам в ауди да ми се смеят на хлупостите които сътворих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@fxa  Най-добре си сложи твоя комп - лошото е, че се сваля картера на скоростите, източва се маслото и после трябва нова гарнитура за картера. Аз правих ремонт на моя комп на скоростите преди около 3 години, първо сложих друг и се включи СР. Ходих на няколко места и никъде не можаха да го махнат - скоростната кутия остава да работи само на 3-та скорост. Накрая от сервиза (Ники от Илиенци :respekt: ) пратиха моя комп в МИД авто във Варна да го рециклират и го монтираха обратно - всичко си заработи както трябва. Така, че това с премахването на СР на скоростите е малко тото, вече може и да го правят както трябва, не знам :nixweiss:.

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Махнаха ми го, колата тръгна. Всички скорости светят, дава грашка за типтроника и на околовръсното от 6та не мина на 5та и пак влезе в авариен режим. Абе почва да ми писва вече, сега май ще си давам моята на ремонт и ще си сърбам попарата дето надробих.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...