Jump to content

Помогнете със съвет


Recommended Posts

Здравейте,дойде моментът в който се реших да подновя автомобила си.До момента вярно ми служи една А4 Авант 99 АФН  ,с която няма да се разделя така или иначе (подарък правя на баща ми 😁) и не искам да сменям марката в никакъв случай.Проблемът обаче е ,че представа си нямам към кое да се насоча.....Да кажа първо ,че бюджета който мога да отделя е 20 000 лв. ..мах...Много харесвам Q5 -ците ,но ми се струва, че малко са ми парите за тях,а и ако е Q5 сякаш ми се иска да е бензин с тенденция за газ.Не бих се отказал и от А 4 разбира се,но незнам към кой мотор да се насоча.С две думи - Вие какво бихте всеки на мое място ,какво ще ме посъветвате.Поздрави и да сме здрави всички !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

20k  са много калпав бюджет за Ауди според мен.Или взимаш много хубава кола на морално остарялата платформа на Б8/4Ф,но пък са малко за нещо що годе актуално.Казвам го,защото бях пред същата дилема,но реших да си похарча парите за друга марка.

Редактирано от МИТАКА1654
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За около 8000евро + 1500лв за докарване можеш да си намериш B8/B8.5 в Германия. Като мотори сигурно си прочел за какво трябва да внимаваш при избора. Бензиновия 2.0TFSI да е с оправения проблем с маслото. Дизелаците да не са с тракащи вериги на студено. Автоматика да се тества на заграля кутия и да привключва плавно. При някои дизели,  имаше филм със стружки от помпата, която при някои модели (може би 3.0 245к.с. , не си спомням) е заменена с чугунена и проблема е решен. На твое място бих гледал за коли директно от собственик с регистрация и минати всичките им прегледи Mot, Tuv и т.н. Успех с избора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При бензиновия коя година е оправен проблема с маслото и има ли възможност да се газифицира тоя 2.0 tfsi.С верига ли е мотора или с ремък.Кое е по добре?Имам възможност да задам на познат ,кара от Германия предимно автомобили,но незнам какво да му кажа,кой мотор точно да търси .За дизела ,все проблемни с тези помпи чета че са....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...